ADO en AZ vol onbegrip over niet eerder aflasten van duel

By
Updated: februari 4, 2012

ADO Den Haag en AZ waren zaterdag vol onbegrip over het handelen van Pieter Vink. De scheidsrechter wilde het veld van het Kyocera Stadion in de ochtenduren nog niet afkeuren. Arbiter Kevin Blom deed dat aan het einde van de middag, anderhalf uur voor aanvang, alsnog.

De teams van ADO en AZ waren op dat moment echter al gearriveerd. “Het is toch ongelofelijk dat Vink het niet al afkeurt”, baalde AZ-trainer Gertjan Verbeek in gesprek met het ANP.

ADO-coach Maurice Steijn was het met zijn collega eens. “Het is natuurlijk heel jammer dat het nu pas gebeurt. AZ komt hier voor niks naartoe en de supporters zijn ook al onderweg. Bron: Voetbalzone.nl

8 Comments

 1. Maarten

  4 februari 2012 at 19:06

  beetje jammer weer dit.

  Lag die sneeuw er niet al heel de dag????

 2. Jeroen

  4 februari 2012 at 19:26

  Echt wat een stel idioten bij de KNVB…. hebben ze het steeds over gevaar op de weg voor supporters, maar dan laten ze wel de fans van AZ alvast naar Den Haag reizen met dit weer. Volgens mij had je om 3 uur ook al kunnen concluderen dat dit niet gaat werken.

  Kortom alweer een falende KNVB

 3. Gerard

  4 februari 2012 at 20:37

  Verdiend de schoonheidsprijs zeer zeker niet maar alles beter dan op een hobbelveld spelen of in de tweede helft constateren dat spelen feitelijk niet verder kan en we zo weer het exelsior senario krijgen.(door de KVNB staat we nu niet meer bovenaan)

 4. Jeroen

  5 februari 2012 at 16:28

  Heerlijk… ajax onderuit en psv gelijk. Beter kan niet

 5. gerard

  5 februari 2012 at 16:37

  Zoals ik al eerder had aangegeven heeft PSV punten laten liggen bij Heracles.
  Als we destijds niet waren genaaid door de KNVB (Exelsior in de mist) stonden we gewoon nog bovenaan!

 6. KeesK

  5 februari 2012 at 18:40

  Gezien de uitslagen vandaag niet ongunstig zou ik zeggen. Als AZ en Twente de afgelaste wedstrijden winnen staan er drie ploegen gedeeld bovenaan. De verliezen van Groningen en Ajax tonen echter aan dat in dit seizoen het geen vooraf uitgemaakte zaak is om van veel lager gerangschikte ploegen te winnen. Het afgelasten geeft Verbeek wel tijd om zijn scorende linie wat beter in vorm te krijgen. Excelsior moet toch te doen zijn en er is wat goed te maken tegen ze.

 7. gerard

  5 februari 2012 at 20:33

  Blijft een interessante competitie; Heereveen en Feijenoord klimmen ook gestaag omhoog. Als de huidige top 3 punten verspilt sta je zoweer op een 6e plaats.
  Wie nu afstand kan nemen is spekkoper.

 8. De echte supporter

  6 februari 2012 at 19:11

  De knvb blijft een bijzondere vereniging. Wij hebben er soms goed last van….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *