FC Barcelona heeft El Hamdaoui in het vizier

By
Updated: november 10, 2008
FC Barcelona heeft El Hamdaoui in het vizier

Tijdens het duel tussen AZ en FC Twente was een delegatie van FC Barcelona aanwezig in Alkmaar om de verrichtingen van Mounir El Hamdaoui te beoordelen. In totaal waren er twintig scouts in het DSB-stadion.

Zondag zat niet alleen Roger Lemerre op de eretribune bij AZ. Twintig scouts zagen de Alkmaarse ploeg vanaf ongeveer dezelfde plaats met 3-0 winnen van FC Twente. Meest in het oog springende naam; FC Barcelona. De Spaanse topclub was aanwezig voor El Hamdaoui.

De 24-jarige spits, die dit seizoen al dertien keer wist te scoren, werd eerder deze week in de Spaanse kranten al in verband gebracht met de ploeg van trainer Josep Guardiola. Nu weet Sportweek te melden dat er dus ook interesse is van Barça.

El Hamdaoui, die eerder een avontuur in het buitenland zag mislukken bij Tottenham Hotspur en Derby County, bewees zichzelf een goede dienst. Naast een doelpunt, bezorgde hij bij de 3-0 de bal op een presenteerblaadje bij Ari. Welke clubs er nog meer aanwezig waren voor de Marokkaan is niet bekend.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *