Marcellis heeft nergens meer last van

By
Updated: februari 2, 2012

Marcellis heeft ongeveer 10 weken langs de kant gestaan met een gebroken middenvoetsbeentje. Gisterenavond maakte hij eindelijk zijn rentree in de basis bij AZ. “Ik hoorde een dag voor de wedstrijd dat ik zou spelen. Toen hebben we echt gericht op deze wedstrijd getraind en wist ik waar ik aan toe was.”

Of de verdediger zaterdag weer in de basis staat ziet hij wel. “We lopen een beetje op de zaken voor uit, maar als ik speel zal dat wel tegen Chery zijn van ADO. Hij speelt de laatste weken linksbuiten en zwerft over het veld.”

AZ speelt de halve finle op 21 of 22 maart. Het maakt Marcellis niet uit tegen wie we spelen, als het maar een thuisduel is. De loting is vanavond en zal natuurlijk op deze site bekent worden gemaakt.

4 Comments

 1. rucarni

  2 februari 2012 at 11:08

  erg lekker dat hij er weer is meer dreiging en meer diepgang.vondt de start snelheid van rijnen te traag ,, nu is marcellis ook niet snel maar heeft meer ervaring en meer druk naar voren.

 2. gerard

  2 februari 2012 at 12:21

  Kan het zijn dat hij weer wat zwaarlijviger is geworden. Niet dat hij hier iets tegen kan doen maar hij heeft een periode gehad dat hij er voor zijn doen behoorlijk afgetraind uit zag.

  • Jeroen

   2 februari 2012 at 13:46

   Het is altijd een propje geweest volgens mij 😉 gisteren zei een vriend van me dat hij er inderdaad wat dikker uitziet dan anders. Zal er zo wel weer af zijn met het trainingsschema van Verbeek 😉 Hij heeft natuurlijk al die weken weinig kunnen doen.

 3. De echte supporter

  2 februari 2012 at 19:50

  Ik vond reijne itstekend invallen. Ik weet niet of ik marcellis wel beter vind. Ik qzal het afwachen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *