Verbeek tevreden over getoonde spel

By
Updated: februari 2, 2012

Het is toch moeilijk te geloven, maar Verbeek was eigenlijk wel tevreden over het getoonde spel van AZ tegen GVVV. “We hebben eigenlijk een ding niet goed gedaan, dat is afstand nemen. We moesten slagvaardiger zijn. Dat is het enige kritiekpuntje,” aldus Verbeek na afloop van het duel.

“Met ons vertoonde spel kan ik goed leven. De moeizame uitslag is ook en compliment voor het verweer van GVVV. De eindstand klinkt moeizaam, dat kwam door de keeper van GVVV die meerdere keren in de weg lag.”

8 Comments

 1. Geert

  2 februari 2012 at 10:05

  Ik vond het niet om aan te zien….

 2. rucarni

  2 februari 2012 at 11:05

  nou verbeek dan moet je toch eens nodig naar pearl want het spel zag er dramatich uit verkeerde pass schieten op doel als het niet kan i.p.v. je kansen uitspelen.
  weet niet hoe de rest er over denkt maar heb verbeek hoog zitten maar er zijn uitspraken die hij doet die slaan nergens meer op.

 3. vvdne

  2 februari 2012 at 11:07

  Verbeek wil gewoon vertrouwen uitspreken in zijn team en dat is goed. Maar spitsen die moet hij of beter trainen of gewoon een keer een goede kopen, want dit is nou niet echt het eerste seizoen dat het daar aan ontbreekt.

 4. gerard

  2 februari 2012 at 12:25

  Verbeek wil hogere begroting en groter stadion
  AZ wil na het Sheringa periode wederom een topclub worden in Nederland. Een nieuw trainingscomplex is de eerste stap. Maar Gertjan Verbeek wil graag veel meer zien.
  De trainer is momenteel in onderhandeling met de club over contractverlenging. Ook heeft de AZ hem gevraagd om mee te denken over verbeteringen die de club kan doorvoeren. Verbeek heeft wel wat ideeën.

  “Het is weliswaar nog wat verder weg, maar het lijkt me mooi die opening mee te maken, want het betekent dat de club weer een stap maakt”, vertelt hij aan VI over het trainingscomplex, dat er over anderhalf jaar moet staan.
  Maar Verbeek wil ook graag innovatie op andere gebieden. “Als je wilt blijven meedoen, is een stadion met zeventienduizend plaatsen wat aan de krappe kant. Heracles laat een nieuw stadion bouwen, de belangstelling voor Vitesse en Heerenveen is gegroeid en FC Twente blijft bouwen.”

  “Wil je met deze clubs concurreren, ook qua salaris, dan zal ook onze begroting structureel omhoog moeten.” De begroting van AZ ligt momenteel op 25 miljoen euro

  • Jeroen

   2 februari 2012 at 13:45

   Gerard, ik lees net op Twitter dat er om 14:00 een persconferentie is bij AZ met Stewart en Verbeek… ik ben benieuwd….

 5. gerard

  2 februari 2012 at 13:51

  Kan men die persconferentie ergens volgen?

  • Jeroen

   2 februari 2012 at 13:56

   Nee helaas niet. Ik zoek ook al op Internet, maar kan nergens iets vinden om het live te volgen.

 6. gerard

  2 februari 2012 at 14:05

  Volgens mij tekent Verbeek 2 jaar bij..althans de laatste berichten

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *