Johansson moet zich richten op nieuwe seizoen

By
Updated: februari 1, 2012

De fans van AZ moeten nog even geduld hebben om hun nieuwe aanwinst Johansson te mogen bewonderen op het veld. De speler is net overgekomen van Kalmar FF, maar krijgt van Verbeek alle tijd om te wennen.

“Hij zit in een heel andere situatie. Johansson heeft een volledige competitie achter de rug en was na vijf weken vakantie net weer begonnen aan de voorbereiding. Daar is zijn hele bioritme op afgestemd,” aldus Verbeek over zijn nieuwe aanwinst.

“Dat vraag om een aanpassing. Ik heb ervaring met Scandinavische voetballers, ik weet hoeveel moeite het kost alles weer op te bouwen. We kunnen niet verwachten dat hij snel op het niveau van AZ zit, want de speelwijze is voor hem ook nog eens compleet anders. Hij zal zich moeten richten op volgend seizoen.”

One Comment

  1. rucarni

    2 februari 2012 at 11:09

    komt wel goed met hem,, misschien dat hij zo af en toe een wedstrijdje mee kan pakken aan het einde van het sezoen… we wil see

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *