Voorbeschouwing AZ – GVVV: “Maher mogelijk niet inzetbaar”

By
Updated: januari 31, 2012

AZ moet het in het bekerduel met GVVV wellicht zonder Adam Maher stellen. De middenvelder kampt met pijn aan de enkel en is een twijfelgeval.

Maher is de enige speler in de selectie van trainer Gertjan Verbeek die met fysieke ongemakken kampt. Verder beschikt de coach over een fitte groep. Verbeek is niet van plan spelers te sparen in het treffen met de amateurs. “Nee, ik ga niet sparen. Waarom zou ik?”, citeert RTV Noord-Holland Verbeek.

“Het is een belangrijk duel en het heeft ons veel moeite gekost hier te komen. Tegen FC Groningen en FC Dordrecht was een verlenging nodig. En anderhalve wedstrijd tegen Ajax. Nu moeten we thuis en daarin moeten we zorgen dat we de volgende ronde te halen”, aldus Verbeek, die de topklasser uit Veenendaal uitgebreid aan het werk zag.

“We hebben ze meerdere keren beken. Helaas werd de wedstrijd tegen Harkemase Boys afgelast. Afgelopen weekend zijn ze wel bekeken. Daarnaast zagen we de beelden van de wedstrijden tegen Excelsior en Sparta. En in de amateurwereld hebben we ons licht opgestoken met een aantal analyses van voorgaande wedstrijden.” Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *