Verbeek: “Nederlaag mijn schuld”

By
Updated: januari 29, 2012

AZ verloor zaterdagavond de koppositie aan PSV, doordat de club met 2-0 onderuit ging bij Roda JC. Trainer Gertjan Verbeek stak na afloop de hand in eigen boezem.

”Roda JC was klaar voor AZ. AZ was niet klaar voor Roda. Dat is mijn schuld”, tekent NUsport op uit de mond van de coach. ”We hebben Roda vorige week in dezelfde samenstelling zien spelen tegen ADO Den Haag, dus we kwamen hier met het idee dat ze geen geheimen voor ons hadden. Maar we hebben ons huiswerk niet goed gedaan”, aldus Verbeek.

Verbeek zag zijn ploeg op alle fronten worden afgetroefd. ”Het ontbrak bij ons aan alles. We waren duidelijk de onderliggende partij.” Verder maakte hij er weinig woorden aan vuil. ”We moeten gauw kijken naar de volgende wedstrijd (ADO Den Haag-uit, red.).” Bron: Goal.com

12 Comments

 1. rucarni

  29 januari 2012 at 11:57

  EUHHHH bulshit goede trainer en slechte verdedigers en spits.
  ps:vindt Moisander en rijnen echt niet goed en onze spitsen tja benschop is op de goede weg ruudje hebben we weinig tot niet gezien en altidore pffffff tja we waren gewaarschuwd dat hij weinig scoorde,, dus verkoop die spit{sen} en haal een ervaring in huis bij de spits en verdediging.

 2. Gerard

  29 januari 2012 at 12:13

  Het was gisteren inderdaad niet al te best.
  Waar AZ dit seizoen slechts enkel tegen Heereveen volledig werd afgetroefd was het gisteren voor de tweede keer dat men vanaf minuut een zich geen illusies mocht koesteren.

  Maar om AZ nu meteen maar te laten afhaken in de strijd om het kampioenschap gaat me veel te ver, zeker gezien de concurrentie nou bepaald geen grootse indruk maakt en hun puntjes echt niet glansrijk bij elkaar sprokkelt en de indruk maakt ook nog wel eens op hun neus te gaan.
  Volgende week Ado dat zal zeker en vast lastig worden, maar wat te denken van PSV op het kunstgras van Heracles; ik zou er niet blindelings de toto voor invullen.

  Zoals gisteren met een vleugelloos en onmachtig AZ waar domweg te veel spelers niet het niveau haalde wat zo toch doorgaans laten zien doen we zeker niet mee, maar gezien we het gehele seizoen toch voetballend gedomineerd hebben en de meeste analisten na de twee wedstrijden tegen Ajax echt ‘om waren’ (zelfs de Brabantse gebroeders van de kerkhof tipten AZ als de gedoodverfde titelkandidaat) geloof ik zeker in de kansen van dit AZ:
  Twee slechte wedstrijden kunnen niet de overhand krijgen op de zeventien wedstrijden waar AZ wel van zich heeft doen laten spreken!

 3. Gerard

  29 januari 2012 at 14:19

  ajax alweer ten onder bij Feijenoord, wat doet Twente tegen groningen.
  Gewoon volgende week er weer staan..niets aan het handje!

 4. Fortuna

  29 januari 2012 at 14:35

  AZ mist een afmaker een echte killer zoals john guidetti we moeten een top spits gaan huren voor een halfjaar wil je bij de eerste 3 eindigen anders gaat het heel moeilijk worden de aanvoer is goed we krijgen vele kansen maar ze worden niet benut.

 5. wilwaa

  29 januari 2012 at 15:05

  Benschop is op de goede weg en van Boymans hebben we nog niet zoveel gezien dus nog maar even afwachten.
  Woensdag winnen van GVVV en dan zaterdag winnen van ADO dan is er niks aan de hand.

  • Jeroen

   29 januari 2012 at 16:36

   Toch jammer dat Twente heeft gewonnen. Die staan nu ook boven ons 🙁

   Tegen GVVV moeten we zekeren winnen, want ik denk dat wij nog wel eens de beker kunnen gaan winnen. Laten we hopen op een gunstige loting voor de halve finale.

 6. Mike

  29 januari 2012 at 20:41

  waarom haalt AZ gewoon niet is een spits ze hebben dit seizoen 5 miljoen uit geven en 17 miljoen ontvangen dat is 12 miljoen in de plus haal een goeie spits en dan worden we makkelijk kampioen dan verdien je weer veel geld met de CL en we hebben er weer een schaal bij. dit jaar kan je makkelijk kampioen worden als we een spits hadden gehad. de laatste 5 jaar hebben we geen echt spits gehad koevermans was de laatste

  • Jeroen

   29 januari 2012 at 20:55

   Vergeet El Hamdaoui niet 🙂 dat was de laatste echte spits van AZ.

 7. de echte supporter

  30 januari 2012 at 07:43

  Ik baal van het puntenverlies in Limburg. Nu ben je meer afhankelijk van de andere clubs of die nog ergens punten laten liggen. Dit was ook echt onnodig. Dankan verbeek wel zeggen wij waren er nog niet klaar voor, maar dat vind ik echt ge……l, je moet klaar staan voor elke wedstrijd, zeker als je bovenaan staat en in decemebr al veel punten heb verloren.

 8. Peejee

  30 januari 2012 at 10:35

  Gert Jan heeft gelijk dat hij de hand in eigen boezem steekt vwb het verlies bij Roda. Als je de 2e helft komt met Altidore om iets te gaan forceren..sla je idd de plank helemaal mis! Buiten het feit dat ik GJV een fantastische trainer vind is het opstellen van Altidore een terugkerende blunder. DIE MAN KAN NIET VOETBALLEN!!! HALLO!! IS DAAR IEMAND?! Sorry.. even mijn frustraties de vrije loop gelaten..

  • Jeroen

   30 januari 2012 at 11:58

   hahahaha je mening over Altidore is behoorlijk duidelijk ;-)… ik geef dit “wonderkind” nog even de voordeel van de twijfel.

 9. De echte supporter

  30 januari 2012 at 20:03

  Van mij krijgt altidore nog weinig tijd m te wennen het is nu wel mooi geweest. Hij gaat nu maar eens doelpunten makne voor de supoters en de club

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *