KNVB is gek geworden!!

By
Updated: januari 28, 2012

AZ reageert onthutst op het nieuws dat de KNVB een onderzoek heeft ingesteld naar een ‘gevuldekoekenincident’. “Dit is te gek voor woorden”, aldus directeur Toon Gerbrands.

Bezoekers van de wedstrijd tussen AZ en Ajax werden afgelopen zondag op gevulde koeken getrakteerd. Het was een gebaar van de gemeente Alkmaar, die daarmee wilde laten zien dat ‘voetbal binnen haar grenzen nog steeds een feest is voor jong en oud’.

De koeken kunnen AZ echter nog geld gaan kosten. Ajax-supporters gooiden de koeken in de tweede helft naar AZ-speler Maarten Martens, die op dat moment een hoekschop wilde nemen. Ajax en AZ moeten nu verslag uitbrengen over het incident.

AZ is verbolgen over het onderzoek. “Dit is te gek voor woorden”, aldus Gerbrands in het Noordhollands Dagblad. “Het was een leuk gebaar van de gemeente Alkmaar om koeken uit te delen, om de gasten van Ajax hartelijk te ontvangen. En dan vindt de aanklager het nodig om er een zaak van te maken. Waarin een klein land nog kleiner kan zijn.” Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. De echte supporter

  28 januari 2012 at 11:44

  Nu kan je die malloten in zeist toch helemaal niet meer serieus nemen.

 2. gerard

  28 januari 2012 at 11:54

  Tja, AZ moet toch ergens op te pakken zijn zullen ze daar denken.

 3. Jeroen

  28 januari 2012 at 13:47

  Wat een stel idioten… kansloos deze actie. Zal je zien… krijgt AZ een hogere boete dan Ajax die een fan op het veld had :S

 4. Martin

  28 januari 2012 at 20:59

  Volgende keer toch maar jodenkoeken geven

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *