Gerbrands: “Trainer is bij AZ geen passant”

By
Updated: januari 26, 2012

Als het aan AZ ligt, blijft Gertjan Verbeek nog jaren trainer van AZ. Beide partijen voerden reeds een lang gesprek over de huidige gang van zaken en, vooral, de toekomst.

De stelling dat een trainer een passant is binnen een voetbalclub, gaat er bij algemeen directeur Toon Gerbrands niet in, zo legt hij uit in het Algemeen Dagblad. “We vinden de term ‘passant’ hier maar niks. Een trainer is voor ons de belangrijkste man van de club, met soms een andere naam.”

“We hebben met elkaar gesproken over de visie van de club en de toekomst. Dan gaat het bijvoorbeeld over het trainingscomplex dat in 2014 in gebruik wordt genomen. Dat is een jaar nadat het huidige contract van Gertjan is afgelopen.”

“We hebben met hem gepraat over praktische zaken als de trainerkamer op het complex en de kleedkamerindeling. Hij heeft veel ervaring en een heel duidelijke mening waar we wat aan hebben”, weet Gerbrands. Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

 1. Jeroen

  26 januari 2012 at 10:34

  Behalve Koeman dan 😉

  Goed nieuws! Laten ze snel een nieuw contract opmaken waar beide partijen tevreden mee zijn. Ik zie Verbeek graag nog een aantal jaren coach blijven.

 2. KeesK

  26 januari 2012 at 11:26

  Het blijft voetbal dus het ene moment wordt je geroemd en even later wordt je verguisd. Dit kan zelfs Verbeek overkomen en dan pas zien we of de mooie woorden van Gerbrands waarde hebben. Want het gaat ook om geld en op het moment dat het schip zinkt en er rollen geen koppen en vervolgens dreigen de geldschieters uit te stappen dan is een man een man en een woord een woord ver te zoeken. Dat Verbeek nog lang geroemd mag worden… 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *