Verbeek: “Ook zonder Wernbloom moeten we genoeg punten kunnen pakken

By
Updated: januari 25, 2012

Gertjan Verbeek is onder de indruk van het voetballende vermogen van AZ. De coach zag dat zijn ploeg twee keer beter was dan Ajax, al leidde dat niet tot twee zeges.

“Als wij zo blijven voetballen, kunnen we misschien een belangrijke rol spelen in de strijd om de bovenste drie plaatsen”, zegt Verbeek in Voetbal International. “Het was even afwachten hoe wij omgingen met de nieuwe omstandigheden.”

“Maar we hebben laten zien dat we er voetballend zeker niet op achteruit zijn gegaan”, doelt Verbeek op het vertrek van Pontus Wernbloom. “Daarnaast geven we nog steeds weinig weg. Dus ook zonder Pontus moeten we genoeg punten kunnen pakken.” Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. Peejee

  25 januari 2012 at 21:27

  Het moment dat Gert Jan, Toon of Earnest gaat vertellen aan de media dat ‘we’ voor de titel gaan komt steeds dichterbij. Met een aantal weken zal de ‘ambitie’ om kampioen te worden omgezet in doelstelling. En waarom? Gewoon omdat het kan! Daarom!!

  • Jeroen

   25 januari 2012 at 23:51

   Het kan ook 🙂 we moeten dan alleen de komende duels wel de punten pakken en hopen dat de rest dat niet altijd even zo zorgvuldig gaat doen 😉

   Roda uit moet toch wel kunnen.. Ado uit altijd lastig. Daar maak ik mij wel zorgen om. Daarna Excelsior thuis.. Moet ook wel te doen zijn.

   Gezien het speelschema van de komende weken verwacht ik dat we toch wel vaak de drie punten mee naar huis kunnen nemen..

   Als we kampioen willen worden dan is het wel dit jaar. Het team is er klaar voor.

 2. de echte supporter

  26 januari 2012 at 07:49

  Ik vind het middenveld beter geworden, veel meer creativiteit op het veld. Ben ook heel blij dat Martens ook weer terug is. J ahet klopt dit jaar kunnen we kampioen worden, maar dan moet het de komende week rustig blijven op de transfermarkt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *