‘Bolton Wanderers wil Holman losweken bij AZ’

By
Updated: januari 23, 2012

Na Pontus Wernbloom dreigt AZ deze winterperiode nog een international kwijt te raken. Premier Leagueclub Bolton Wanderers wil de Australiër graag losweken uit Alkmaar.

Manager Owen Coyle bevestigt tegen The Bolton News een overgang van het loopwonder wel te zien zitten.

De interesse brengt de Alkmaarders in een onaangename spagaat. Het contract van de aanvallende middenvelder loopt komende zomer af. Wil de eredivisiekoploper nog geld aan hem verdienen, dan moet hij deze week verkocht worden. Bron: Elfvoetbal.nl

11 Comments

 1. Mike

  23 januari 2012 at 17:17

  Ruilen voor Steinsson 😉 wat was dat een geweldig speler

 2. vvdne

  23 januari 2012 at 17:49

  Aangezien we de doelstelling hebben aangepast naar kampioen worden zou ik zeggen: we houden m nog even. Kampioenschap is mij meer waard dan die paar euro die hij nu nog kan opleveren. Zelfs als we geen kampioen worden zullen we hem nodig hebben. Uiteraard liggen de kaarten anders als we een ENORM bedrag krijgen en we een betere speler terug kunnen krijgen. Maar aangezien dat niet echt realistisch te noemen is, laat m zijn contract maar uitdienen. Dan kan hij daarna spelen waar hij wil.

  Aangezien Holman, Moissander, Poulsen, Elm en wellicht nog een aantal andere in de zomer vertrekken is dit het jaar dat we kampioen kunnen en moeten worden. Dus wat mij betreft gaat er helemaal niemand weg en hadden we zelfs Wernbloom (scoorde vorig jaar tenminste wel tegen Ajax en Sigþórsson overigens ook) gewoon moeten houden.

  Daarnaast eindigde Bolton vorig jaar 14de en staan ze nu 17de dus om nou te zeggen dat het een geweldige carrière move is…Al hebben ze afgelopen weekend natuurlijk wel weer Liverpool afgedroogd. Dus nu hebben ze wel 19 punten uit 22 wedstrijden en zijn daarmee 1 punt verwijdert van directe degradatie. Nee dat is echt een topclub!

 3. gerard

  23 januari 2012 at 18:04

  En wie zegt trouwens dat onze vriend Holman daar wil spelen?

  AZ moet nu alle spelers behouden en koers zetten om na 2 seizoenen wederom de titel te behalen. Daarna in het financiele bal der C.L terecht komen en cashen!

 4. hAnZ

  23 januari 2012 at 18:44

  Helemaal met jullie eens. Willen we nou kampioen worden of cashen?

 5. Luc

  23 januari 2012 at 20:06

  Kampioen worden, én cashen. In die volgorde…..

 6. Jeroen

  23 januari 2012 at 21:08

  Was het niet zo dat AZ een verzekering heeft afgesloten tegen spelers die transfervrij vertrekken? Ik dacht dat Gerbrands zoiets zei. Ze krijgen dan alsnog een bedrag als de speler vertrekt.

  • Luc

   24 januari 2012 at 04:48

   In dat geval (van die verzekering) lach ik me bijna dood. Zo’n truc kan Lucje wel waarderen…..

   • Jeroen

    24 januari 2012 at 08:58

    Check dit bericht:

    http://www.az.nl/index.php?id=81&newsid=265264

    Weet niet of ik het juist heb, maar ze hebben het wel over een verzekering voor spelers die nog maar voor een jaar een contract hebben.

    • KeesK

     24 januari 2012 at 10:55

     Goed lezen: Het komt wel voor dat wij op een speler met een eenjarig contract, waarvan wij denken dat hij een transfer gaat maken, een transferwaardeverzekering afsluiten. Mocht hij in dat laatste jaar zwaar geblesseerd raken en zodoende uit zijn contract lopen, krijgen we een vergoeding van de verzekeringsmaatschappij.”
     Dit is een ‘ongevallenverzekering’, dus als Holman geblesseerd raakt en niet meer kan spelen kan AZ daar misschien aanspraak op maken.

     • Jeroen

      24 januari 2012 at 11:21

      Thanks voor de uitleg. Is inderdaad iets anders dan ik dacht.

 7. De echte supporter

  23 januari 2012 at 22:23

  Nu hem vasthouden. We hebben hem nu nodig tot einde van het seizoen. Op die manier kunnen we kampioen worden en dan hebben we het geld van de cl en dat is meer dan wat we voor hem krijgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *