AZ, H’veen, NEC en Utrecht azen op Deen

By
Updated: januari 21, 2012

De Eredivisie zit achter de topscorer van het Deense Lyngby aan. AZ, FC Utrecht, NEC en sc Heerenveen zien in Emil Larsen een versterking, meldt Sporten.
De twintigjarige Larsen is een aanvallend ingestelde voetballer, die zowel op het middenveld als in de voorhoede goed uit de voeten kan. Naast de clubs uit de Eredivisie azen ook Odense BK en FC Midtjylland op de jeugdinternational van Denemarken, wiens contract doorloopt tot medio 2013.

Larsen brak twee jaar geleden door in de hoofdmacht van Lyngby en speelde inmiddels 42 competitiewedstrijden op het hoogste niveau. Het talent vond in die duels elf keer het vijandelijke doel. In het seizoen 2009/2010 was Larsen nog topscorer van de Deense First Division.

One Comment

  1. Mike

    22 januari 2012 at 12:32

    hij is een Linksbuiten word gezegd grootste talent uit Denemarken Liverpool heeft al een bod gedaan dus lijkt me kansloos voor AZ. Hij scoorde 2x en 2 assiste voor jong Denenmarken hopelijk maakt hij een verstandig keuze en kiest voor AZ een goeie speler

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *