‘AZ versterkt zich mogelijk met transfervrije Marten de Roon’

By
Updated: januari 21, 2012

Komende zomer gaat AZ zich versterken met 20 jarige talent Marten de Roon. Hij speelt nu voor Sparta Rotterdam, maar zijn contract loopt in de zomer af en daardoor kan AZ hem transfervrij overnemen.

Volgens RTV Rijnmond is AZ al redelijk ver gevorderd in jaar poging De Roon als derde Spartaan (Viergever en Falkenburg) toe te voegen aan de selectie. Er zou reeds een orienterend gesprek hebben plaatsgevonden tussen de koploper van de Eredivisie en de middenvelder.

4 Comments

 1. gerard

  21 januari 2012 at 17:07

  Deze middenvelder staat niet echt als groot talent beschreven en AZ heeft al diverse jongelingen laten gaan die niet het vereiste niveau konden halen zoals een Holland.
  Hoop altijd nog dat zo’n Willie Overtoom nog eens de stap naar ons gaat nemen.

 2. KeesK

  21 januari 2012 at 17:24

  Voormalig jeugdinternational onder 19, verdedigende middenvelder (die ook kaarten pakt), wordt 21 in maart, wil graag voor AZ voetballen, verlengt daarom zijn contract bij Sparta niet en komt dus ‘gratis’. Scoort zelden maar deze zit er toch wel mooi in: http://eredivisielive.nl/video/25961-74-doelpunt-marten-de-roon-sparta-rotterdam—almere-city-fc-2-1.html
  We zullen zien wat het wordt als hij tekent bij AZ.

  • Jeroen

   21 januari 2012 at 17:33

   Die zat er inderdaad mooi in 🙂

   Een middenvelder hoeft van mij niet vaak te scoren. Als hij maar de spitsen kan bedienen, of juist de vleugelaaanvallers. Ik ben wel blij dat we ook naar Nederlands talent blijven zoeken ipv alleen maar naar het buitenland te kijken.

   • De echte supporter

    21 januari 2012 at 19:28

    Jeroen ben er mee eens ook talenten in nederland blijven zoeken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *