Een Verbeek een Verbeek, een woord een woord

By
Updated: januari 20, 2012

KeesK heeft wederom een leuk interview met Verbeek gespot op Internet. Zeker de moeite waar om te lezen, want het geeft heel mooi weer hoe Verbeek is, maar ook hoe de mensen in zijn dorp over hem denken.

Hieronder een leuke quote van de tekst:

“Cor Pot vindt hij een slecht geïnformeerde bondscoach, Willem II een slecht geleide club en Keje Molenaar een slechte advocaat. En o ja, vrouwenvoetbal is zonde van het gras. Subtiel en Gertjan Verbeek gaan niet samen. Domela Nieuwenhuis werd in 1887 tot een half jaar gevangenisstraf veroordeeld voor majesteitsschennis. Hij had geschreven dat koning Willem III ‘niet veel werk maakte van zijn baantje’. Verbeek had het kunnen zeggen.”

De rest kun je natuurlijk HIERRRR lezen

Kortom, we mogen trots zijn op onze trainer!

2 Comments

  1. de echte supporter

    20 januari 2012 at 13:33

    ik vind het een geweldige kerel. heerlijk rechtlijnig. Laat hij lekker nog een tijdje bij AZ blijven

  2. KeesK

    20 januari 2012 at 17:05

    Hij zou wel familie van me kunnen zijn…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *