‘AZ is titelkandidaat’

By
Updated: oktober 29, 2008
'AZ is titelkandidaat'

Roda JC verloor dinsdagavond vrij kansloos met 0-2 van AZ. De trainer van de ploeg uit Kerkrade, Martin Koopman, was onder de indruk van de bezoekende ploeg. “AZ is namelijk een veel betere ploeg dan PSV.”

Koopman, die met Roda afgelopen weekend nog met 2-3 won op bezoek bij PSV, ziet AZ als een belangrijke kandidaat voor het kampioenschap. “Het is echt een genot om naar dit elftal te kijken. Deze ploeg is titelkandidaat.”

De interim-coach komt superlatieven tekort om het spel van de Alkmaarders te beschrijven. “De spitsen Mounir El Hamdaoui en Graziano Pellè vullen elkaar fantastisch aan en het positiespel dat ze voetballen is zeker het allerbeste van Nederland”, zo vertelde de oefenmeester tegen Telesport.

Toch baalde Koopman wel lichtjes van het verlies. “Ik vind het jammer dat we hebben verloren maar als liefhebber heb ik echt genoten van dit AZ. Vorig seizoen zaten enkele spelers in een wak, maar nu is dit een ploeg om rekening mee te houden.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *