AZ koploper na zesde zege op rij

By
Updated: oktober 29, 2008
AZ koploper na zesde zege op rij

AZ is na zijn zesde overwinning op rij voor minimaal een dag koploper in de Eredivisie. In Kerkrade werd met 2-0 gewonnen van Roda JC, dat nog op zijn eerste thuiszege van het seizoen wacht.

AZ was de beter voetballende ploeg, maar had het tegen het strijdlustige Roda JC lang lastig. Na de 1-0 van El Hamdaoui (uit de rebound na een kopbal van Pelle tegen de lat), ontsnapte AZ kort voor rust bij kansen van Cisse, Kah en Oper.

Pelle verzuimde kort na de pauze na een fraaie aanval het duel te beslissen en dus kon Roda blijven hopen, maar bij de thuisclub namen de krachten allengs af. In de slotfase profiteerde El Hamdaoui met zijn elfde treffer van het seizoen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *