‘Holman kan naar Everton’

By
Updated: januari 17, 2012

Brett Holman krijgt binnen twee weken wellicht de transfer waar hij altijd al van droomde. De zaakwaarnemer van de Australische aanvaller, die na dit seizoen transfervrij kan vertrekken bij AZ, zou al een oriënterend gesprek gevoerd hebben met Everton. The Toffees werden door middenvelder Tim Cahill gewezen op de kwaliteiten van Holman en zijn nu ook onder de indruk. Cahill en Holman kennen elkaar van het nationale team

9 Comments

 1. gerard

  17 januari 2012 at 18:20

  Mijn god nee, dit kunnen we er echt niet bij hebben.
  Wernbloom gaat net maar als we nu Holman (onze echte aanjager) ook al laten gaan dan gaat AZ als een pudding in elkaar zakken.

  • Jeroen

   17 januari 2012 at 18:52

   Holman maakt het seizoen af. Ik neem aan dat ze zich richten op de zomertransfer.

   • De echte supporter

    17 januari 2012 at 19:17

    Jeroen laten we dat hopen. Op wernbloom had ik al gereageerd, dat ditwel eens een start zou kunnen zijn van een grote uittocht

 2. martin

  17 januari 2012 at 18:55

  zomertransfer is onmogelijk, dan vertrekt hij nl. gratis

  • Jeroen

   17 januari 2012 at 20:48

   Dat gaat ook gebeuren. Of denk jij dat hij nog wordt verkocht de komende weken?

 3. de echte supporter

  18 januari 2012 at 07:46

  Ik denk dat hij nog wordt verkocht voor het einde van deze maand

 4. Geert

  18 januari 2012 at 09:31

  Ik denk dat Holman pas na dit seizoen AZ gaat verlaten. Helaas verdienen we dan niets meer aan hem, maar het is niet anders. Nu krijg je er ook niet veel voor.

 5. gerard

  18 januari 2012 at 11:05

  Als we het moeten geloven vertrekken Holman, Poulsen, Elm, Maher en zelfs Altidore nog op korte termijn; onzin dus!
  Ik zie niets meer vertrekken en AZ gaat lekker verder met waar het mee bezig was; namelijk tot de laatste dag meestrijden voor de titel!
  Daarna zien we wel weer verder maar dan heeft AZ inmiddels wel een gezonde basis gelegd om wellicht verder op voort te borduren.
  Ik stoor me geweldig aan al die sites, tv programma’s, etc. die AZ en ook Twente afbranden en PSV ver zien uitlopen met eventueel AJAX als de enigste concurrent.. nou op grond van wat ik voor de winterstop heb gezien liep men toch allemaal achter AZ aan!
  Wernbloom wordt nu in een keer gebombardeerd als een van de beste spelers terwijl nog in Alkmaarse dienst men hem slechts zag als een zeer beperkte speler. Het zou mooi zijn om meteen de eerste competitiewedstrijd tegen AJAX een mokerslag uit te delen en PSV weer ouderwets zien ploeteren met hun ‘sterspeler’ Wijnaldum die weer met volle kracht en zonder overleg de kansen verprutst.

 6. gerard

  18 januari 2012 at 11:12

  En moeten de heertjes journalisten weer hun mening bijstellen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *