‘Olhanense wil Jozy Altidore naar Portugal halen’

By
Updated: januari 17, 2012

Ondanks dat Altidore pas zes maanden in dienst is van AZ, en nog niet echt heeft kunnen overtuigen, staat hij alweer in de belangstelling van de Portugese club Olhanense.

Het schijnt dat de club contact heeft gehad met de directie van Alkmaar over een mogelijke transfer. Naar verluidt zou Verbeek de transfer willen tegenhouden doordat hij nog steeds perspectief ziet voor de spits bij AZ. Bron: Voetbalinfo.nl

17 Comments

 1. Geert

  17 januari 2012 at 15:39

  Ligt er aan wat ze willen betalen… Ik heb mijn vertrouwen al een beetje in hem verloren eigenlijk.

 2. KeesK

  17 januari 2012 at 15:39

  Dit begrijp ik helemaal van de kant van Verbeek die met topspitsen als Huntelaar en Dost heeft samengewerkt. Het is hem zijn eer te na om Altidore niet veel beter te hebben gemaakt voordat ze hem laten vertrekken naar een grotere club. Dit is ook een teken van vertrouwen dat Altidore krijgt en aan wie het is dat vertrouwen niet te beschamen en dus zijn stinkende best te blijven doen. Ik verwacht echter ook dat Boymans en Benschop hun kansen wel krijgen.

 3. Derek

  17 januari 2012 at 15:48

  waarom kan hij aan het begin van het seizoen wel scoren en nu ben ik al blij als hij correct paast. wat is er met deze jongen gebeurd?

 4. wilwaa

  17 januari 2012 at 16:15

  Ik denk dat Jozy de tweede seizoenshelft gaat verrassen ! Nu is hij helemaal fit en moet hij het laten zien.

 5. Mike

  17 januari 2012 at 16:23

  Voor 3 Miljoen mogen ze hem hebben dan hallen wij Dame N’doye een echte spits

  • Jeroen

   17 januari 2012 at 16:33

   Daar had AZ al eens eerder interesse in.. check dit bericht maar: http://www.fanvanaz.nl/archives/2618

   Vergeet overigens niet dat we nog een bedrag aan zijn oude werkgever moeten betalen als hij vertrekt. Dus veel zal je niet overhouden!!

 6. Peejee

  17 januari 2012 at 17:29

  Als het waar is zou ik toehappen. Het is vervelend om te zeggen maar deze jongen kan echt niet voetballen. Okè, koppen gaat nog wel, maar het positiespelletje ontgaat hem volledig. Kortom hij loopt anderen teveel voor de voeten en dat kan echt niet op dit niveau.

 7. gerard

  17 januari 2012 at 18:17

  Kan dit moeilijk geloven maar hoewel ik de spitspositie de zwakste schakel binnen het elftal vind zie ik in Benschop als alternatief helemaal niets.Samen met Falkenburg de grootste miskoop.

 8. edbo

  17 januari 2012 at 18:25

  Inpakken strik er om een weg doen
  Zijn schoenen zitten nog in de doos.
  Deze man kost alleen maar geld.
  Zo snel mogelijk dumpen.
  En dan wat knaps halen.
  Dat ze hier nog geld voor over hebben!!!!

 9. De echte supporter

  17 januari 2012 at 19:14

  Altidore gewoon behouden. Leuk een transfersom, maar netto hou je er weinig aan over. Da hij weinig doelpunten maakt heeft er mee te msken dat hij nu veel moet kaatsen. Misschien is dat wel een onderdeel vn de opleiding vzn verbeek. Kaatsen dan kan je zien wat je eigen elftal doet op de verchillende posities. Ik heb hoop dat nu voor het tweede deel vsn het seizoen beter gaat

 10. KeesK

  17 januari 2012 at 19:56

  Dit telt heel erg mee voor Verbeek (uit april vorig jaar):

  Als het afgelopen zomer aan Gertjan Verbeek had gelegen, speelde Bas Dost dit seizoen bij AZ. De coach van de Alkmaarse club wou de spits, volgens het Algemeen Dagblad, overnemen van Heracles Almelo. Dat hij naar Heerenveen ging en niet naar AZ, lag aan het bestuur van laatstgenoemde club.

  Verbeek: “AZ zei dat we met Jonathas een enorm talent in huis hadden. Geen Dost dus.” Jonathas vertrok echter naar zijn vaderland om zijn zieke moeder bij te staan en kwam in de winterstop bij Brescia terecht, terwijl Dost ongelukkig is in Heerenveen. Verbeek moet dit seizoen daarom volop experimenteren. Na Jonathas, Pellè, Sigthórsson en Falkenburg, is Benschop de vijfde spits van dit seizoen. Hij begint vanavond in de punt. In de voorbereiding had Verbeek nog topspelers als Dembélé en El Hamdaoui in de selectie. Daar kon hij echter niet lang van genieten. Het deed Verbeek denken aan zijn tijd bij Heerenveen.
  Verbeek: “Je kunt altijd iets kwijtraken onderweg. Toen ik trainer was van Heerenveen verloor ik tijdens het seizoen Samaras en Huntelaar aan grote clubs. Dan lever je zo een doelpunt of 27 in.”

  Ik denk dat Verbeek liever met het materiaal werkt dat hij heeft dan dat hij weer opnieuw moet beginnen. Dat hij ook liever een topspits zou hebben gehad die er twintig in knalt maar beseft dat dat er even niet inzit. Dus Jozy en de rest voorin blijven net zo lang totdat Verbeek ze gekneed heeft tot doelpuntenmachines of dat hij ze echt zat is. En de TD gaat daar in mee want ze willen terecht Verbeek niet kwijt.

 11. pitboel

  18 januari 2012 at 01:55

  antiscore gewoon verkopen en ruudje boymans in spits zetten. Benschop voor positie op rechtsbuiten. Ruudje is momenteel superfit en doet veel meer verdedigend werk in spitspositie dan antiswcore. Antiscore is al weken uit vorm. Aan verbeek of hij een trainer met lef en kloten is.

 12. pieter

  18 januari 2012 at 12:56

  Pitboel is neem ik aan familie van ‘Ruudje’…..

 13. Wes

  18 januari 2012 at 13:00

  Je bent inderdaad een trainer met lef als je een middelmatige voetballer als Ruudje Boymans in de spits durft te zetten!

  • KeesK

   18 januari 2012 at 14:21

   Als je morgen pak hem beet Messi overhaalt om in VVV te gaan spelen dan worden ze nog geen kampioen. Het is de som van het geheel die middelmatig lijkende spelers tot toppers maken en topspelers tot middelmatige spelers degradeert. Veel hangt af van wat je om je heen hebt. Het zou mij niet verbazen als Ruud Boymans opeens een topscorer wordt als hij in AZ zijn draai heeft gevonden. Het is een jongen met een atletisch lichaam, intelligentie en ongetwijfeld het aanpassingsvermogen dat er van hem wordt verlangd. Hij zou niet de eerste en niet de laatste speler zijn die opeens tot held wordt gebombardeerd na een tijd in Alkmaar te hebben gespeeld en een hoger niveau in zijn spel heeft bereikt. Maar daar heb je wel een klasse trainer en team voor nodig en die heeft AZ.

   • Jeroen

    18 januari 2012 at 14:32

    Koevermans is denk ik een mooi voorbeeld. Hij was ontzettend belangrijk voor AZ, maar niet omdat hij nou zo goed was.

 14. Wes

  18 januari 2012 at 14:51

  Ik baseer mijn mening over zijn beperkte capaciteiten als voetballer niet op zijn gebrekkig technisch spel bij VVV. Ik hoop dat hij uit zal groeien tot een goede spits voor AZ, met of zonder technische vaardigheden, maar vooralsnog is hij niet meer dan een middelmatige voetballer. Dit hoop ik overigens tevens voor Altidore, die door pitboel reeds wordt afgeschreven ten faveure van Boymans.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *