AZ neemt laat afstand van Volendam

By
Updated: oktober 26, 2008
AZ neemt laat afstand van Volendam

FC Volendam staat na zeven duels nog met lege handen. In Alkmaar won AZ met 3-0 van de hekkensluiter, die nog maar een nederlaag verwijderd is van het met MVV gedeelde ‘record’ van de slechtste competitiestart in de eredivisie.

Het overwicht van AZ leverde voor rust slechts een treffer op. Maarten Martens gaf een voorzet in de richting van Pelle en zag de bal via de paal in het doel belanden zonder dat de Italiaan hem had beroerd.

Pas in de slotfase nam AZ afstand door goals van El Hamdaoui, ogenschijnlijk in buitenspelpositie, en Martens. Eerder kreeg Bernard Hofstede – na slordig balverlies van Mendes da Silva – de uitgelezen kans op de gelijkmaker voor Volendam, maar zijn inzet werd gestopt door doelman Romero.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *