Holman kijkt uit naar nieuwe uitdaging

By
Updated: januari 17, 2012

Holman heeft nog maar een contract voor 5 maanden en dan zal hij zo goed als zeker AZ transfervrij verlaten. De aanvaller van AZ wil graag zijn geluk in een andere competitie beproeven. Een voorkeur heeft hij overigens nog niet.

“Mijn contract loopt over vijf maanden af, dus ik kan op zoek naar een nieuwe club. Clubs mogen mij vanaf januari al benaderen. Als het aan mij ligt komt er snel zekerheid. Ik wil liever niet tot de zomer wachten met een beslissing.”

Ondanks dat hij een transfervrije status heeft is er nog niets concreet. “In de media is er wel al veel gesuggereerd, maar in een aanbod heeft dat nog niet geresulteerd. Er zijn wat clubs genoemd, maar dat is volgens mij vooral speculatie.”

“Ik ga niet zeggen dat ik ergens naartoe wil, terwijl dat uiteindelijk misschien niet mogelijk is,” aldus Holman over een eventuele voorkeur voor een bepaalde competitie. “Ik kijk wel welke kansen aich voordoen. Ondertussen hoop ik met AZ op een mooie manier af te sluiten.”

4 Comments

 1. de echte supporter

  17 januari 2012 at 11:33

  Hum, ik blijf hopen dat het voor hem niet gaat lukken, want dan kunnen wij hem behouden voor AZ. Toch gun ik hem een mooie overgang, ben er erg dubbel in.

  • KeesK

   17 januari 2012 at 14:29

   Dat is het risico dat hij neemt transfervrij te komen. Soms is het een voordeel maar het kan ook beteken dat je clubloos kan worden. Nou verwacht ik niet dat hij dat wordt en ik neem dat hij heeft gespaard maar ik kan me niet voorstellen dat AZ hem dan behoudt, ook niet met een mindere aanbieding. AZ is allang bezig aan de vervanging te werken, intern of extern. Dus laten we hopen dat hij nog even scherp is want dat heeft hij weer nodig om een concrete aanbieding te krijgen.

 2. Mike

  17 januari 2012 at 16:31

  Hij kan naar Everton mooie club voor hem:
  Brett Holman krijgt binnen twee weken wellicht de transfer waar hij altijd al van droomde. De zaakwaarnemer van de Australische aanvaller, die na dit seizoen transfervrij kan vertrekken bij AZ, zou al een oriënterend gesprek gevoerd hebben met Everton. The Toffees werden door middenvelder Tim Cahill gewezen op de kwaliteiten van Holman en zijn nu ook onder de indruk. Cahill en Holman kennen elkaar van het nationale team

  Bron: voetbalzone

  • Jeroen

   17 januari 2012 at 16:39

   HI Mike waarom zet je dit bericht niet op de site? 😀 je weet hoe het werkt 😛

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *