Martens kan spelen tegen Ajax

By
Updated: januari 17, 2012

Martens is eindelijk weer fit en heeft in Turkije kunnen trainen voor de komende seizoenshelft. Tijdens duels die hij heeft gespeeld in Belek oogde hij gretig en hij was direct weer in vorm. Voor Verbeek komt dit zeer goed uit, vooral nu Wernbloom de overstap gaat maken naar CSKA.

Martens is tevreden met zijn prestaties in Turkije. “Ik ben tevreden over de week. Het ging steeds een beetje beter”, aldus de Belg, die twee keer scoorde in het met 5-1 gewonnen oefenduel met FK Bakoe. “Ik kan donderdag spelen tegen Ajax.”

De nieuwe samenstelling van het middenvelder van AZ wordt in Amsterdam voor het eerst echt op de proef gesteld. “Tegen Ajax kunnen we deze week meer tegenstand verwachten. Met spelers als Elm, Maher en ik moeten we ervoor waken dat de balans behouden blijft.”

“Zonder Wernbloom hebben we geen speler meer in de selectie die veertig meter aflegt om een bal af te pakken. Aan de andere kant is het een middenveld waarmee je mooi dominant kunt voetballen. Er zit veel voetbal in.” Bron: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. KeesK

  17 januari 2012 at 09:45

  De AZ icoon is terug! En nou laten zien waarom hij door velen als de beste AZ-er wordt beschouwd.

 2. Jeroen

  17 januari 2012 at 11:26

  Ik ben zeer benieuwd en heb stiekem hoge verwachtingen van zijn terugkomst. Laten we hopen dat hij er tegen Ajax gelijk kan staan.

 3. de echte supporter

  17 januari 2012 at 11:31

  Mooi dat hij terug is. Ik heb hem wel gemist op het veld. Ik heb enorme verwachtingen voor de rest van de competitie. Elm, Maher en Martens, wat een team….. Op naar het kampioenschap

 4. Jeroen

  17 januari 2012 at 11:56

  Vertrek van Pontus Wernbloom zal dus ook betekenen dat Messaoud meer kans krijgt. Dat lijkt mij overigens logisch, vooral als je ziet dat hij al jaren de topscoorder is van de voorbereiding.

 5. ravi

  17 januari 2012 at 12:09

  Eindelijk is Martens weer terug van weggeweest. Is fantastisch om
  Martens weer zien te voetballen en reken maar dat Martens er heel veel
  zin in heeft.Ik verwacht ook niet anders. Mijn nummer 1 Martens.
  Ik weet zeker dat met Martens, Maher en Elm helemaal goed gaat komen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *