Elm ziet nog steeds kans op kampioenschap

By
Updated: januari 16, 2012

AZ heeft zich vorige week kunnen voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Elm heeft in een interview aangegeven dat de eerste duels na de winterstop van cruciaal belang zijn. Mocht er gewonnen worden van Ajax dan kunnen we de koppositie verstevigen.

Over de titelkansen van AZ is Elm duidelijk: “Waarom niet? Het begin van de tweede seizoenshelft wordt belangrijk. Daarna kunnen we altijd nog kijken of we de doelstelling aanpassen. Nu is dat nog het behalen van Europees voetbal. Het is aan ons om dat te laten zien.”

Elm gaat wel zijn maatje Wernbloom missen mocht hij vertrekken naar CSKA. “Er zijn niet zoveel spelers van het ‘type Pontus’, met zijn fysiek en zijn mentaliteit. Dat soort speler zullen we missen, maar ik ben er van overtuigd dat iemand anders zijn plek zal overnemen”, opent hij. Toch hoopt de Zweed op een langer verblijf. “Maar het is nog niet rond, hè. Dat moeten we eerst nog maar afwachten”, aldus Elm op de officiële website van AZ.

3 Comments

 1. De echte supporter

  16 januari 2012 at 19:22

  Lees ik het nu goed. Wil elm nu langer bij az blijven? Dat zou mooi zijn

  • Jeroen

   16 januari 2012 at 19:32

   Nee Elm hoopt op een langer verblijf van Wernbloom

 2. De echte supporter

  16 januari 2012 at 21:39

  Dat vind ik ook vreemd als hij zelf weg wilt…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *