Verbeek gaat met AZ clubleiding praten over langer verblijf

By
Updated: januari 13, 2012

Goed nieuws! Verbeek heeft aangegeven binnenkort met de clubleiding van AZ te gaan praten over een verlenging van zijn contract. Hij heeft tegenover De Telegraaf aangegeven van de lange adem te zijn en ziet zichzelf wel langer blijven in Alkmaar.

Zijn huidige contract loopt over een jaar af. Echter, Verbeek heeft een clausule wat hem de gelegenheid geeft deze zomer te vertrekken naar een ‘droom’ club. AZ moet dus wel snel schakelen.

13 Comments

 1. Jeroen

  13 januari 2012 at 08:18

  Goed nieuws…. Ik zie hem graag langer blijven. Laten we wel hopen dat AZ snel gaat schakelen om zijn contract te verlengen

 2. KeesK

  13 januari 2012 at 08:18

  Goed nieuws op deze druilerige dag. Ik denk dat de directie van AZ hier wel oren naar heeft en snel spijkers met koppen zal slaan om Verbeek langer vast te leggen. AZ gaat met Verbeek voor Champions League! Direct of indirect dat zal me om het even zijn.

 3. Geert

  13 januari 2012 at 11:04

  Zeker goed nieuws, en dat op vrijdag de 13e!

 4. gerard

  13 januari 2012 at 11:29

  Hopelijk gaat Marcel Brands Verbeek niet bewerken om bij PSV meer te gaan cashen want Advocaat gaat bij Rusland verlengen, van Gaal en Adriaanse passen niet in Brabant, van Marwijk gaat met Oranje door dus dan wordt de spoeling qua toptrainers dun.

  • Jeroen

   13 januari 2012 at 14:37

   Daarom snel handelen. Sowieso denk ik niet dat Verbeek past bij PSV. De sterspelers houden niet zo van hard trainen 😉 kijk maar naar Feyenoord.

   • KeesK

    13 januari 2012 at 16:25

    Ik zie nog wel een oud-PSV-er aangesteld worden.
    Fred Rutten is geen verkeerde coach en ik mag hem wel maar hij heeft een paar cruciale steken laten vallen en zal er op gebrand zijn om met een kampioenschap in zijn zak afscheid te nemen van de lampjes.
    Verbeek heeft zijn zaakjes bij AZ voor elkaar zoals hij het graag ziet dus de kans is zeer klein dat hij niet blijft. Wie zou niet in zulke omstandigheden willen werken? Het is maar afwachten bij een andere club wat hij weer voor zich krijgt.

 5. De echte supporter

  13 januari 2012 at 20:54

  Oke nu hopen dat de az directie nu snel gaat reageren om het comtract met verbeek te verlengen. Ik hou er wel van om een coach lang aan je club te verbinden.

 6. Mike

  13 januari 2012 at 22:18

  Zou mooi zijn.
  Vandaag trouwens Go Ahead Eagles gezien die Antonia zou een mooie vervanger zijn voor Holman. ik vond Antonia altijd al een leuke speler maar vandaag liet hij echt zien dat hij de top van de eredivisie aan kan. zou een leuke speler zijn voor een leuk prijsie

  • KeesK

   14 januari 2012 at 09:03

   Ik denk ook dat deze oud jeugdspeler van Ajax ook wel door wat clubs uit de Eredivisie wordt gevolgd en verwacht wel een transfer terug naar de Eredivisie voor hem. Hij speelde drie wedstrijden voor FC Den Haag in het seizoen 2010/2011. Hij was inderdaad goed bezig tegen het in het met 5-0 gewonnen duel tegen FC Votown.

   De door mij gevolgde linksvoor Danny Verbeek was bij alle drie de doelpunten van FC Den Bosch tegen FC Veendam betrokken en scoorde één keer zelf. FC Groningen heeft zojuist de 22-jarige middenvelder Paco van Moorsel al vastgelegd bij de Brabantse club die goed presteert de laatste tijd.

  • Jeroen

   15 januari 2012 at 17:42

   Mike, zou je het leuk vinden om een pagina te beheren op deze website met leuke kandidaten voor de AZ selectie?

   Dan kan je filmpjes en achtergrond informatie toevoegen. Leuk is dan om te zien of er misschien spelers echt naar AZ komen, of naar een andere club 🙂

   Natuurlijk mogen meer mensen deze pagina te beheren als ze dat willen. Laat maar even weten of er animo voor is. KeesK kan dan eventueel zijn Verbeek promoten 😛

   • Mike

    15 januari 2012 at 19:03

    Jeroen, Leuk idee ik zet een paar speler van mijn lijstje erop.

    • Jeroen

     15 januari 2012 at 19:08

     Top 🙂 Laat maar weten hoe je het wil aanleveren. Het mag ook in een mail, of je zet het zelf op de nieuwe pagina ‘Toppers voor AZ’

   • KeesK

    15 januari 2012 at 19:18

    Op zoek naar de nieuwe Kees Kist! De AZ topscorer aller tijden.
    http://youtu.be/d2rYhH8eyOE

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *