El Hamdaoui schiet AZ in topdrie

By
Updated: oktober 19, 2008
Graziano Pelle en Mounir El Hamdaoui van AZ (foto Proshots)

AZ heeft in de Eredivisie zijn vierde overwinning op rij geboekt. El Hamdaoui was in Doetichem tegen De Graafschap weer eens de grote man: 2-0

Mede door de absentie van de gekwetste Dembele liep het bij de Alkmaarders wat stroever dan de voorbije weken, maar El Hamdaoui had z’n vorm wel vastgehouden. De aanvaller dartelde over het veld, al waren zijn goals niet direct pareltjes.

De eerste werd ingeleid door defensief geklungel van Volmer en Hese, waardoor De Zeeuw de topscorer van AZ eenvoudig kon bedienen. Bij de 2-0 was El Hamdaoui net iets alerter dan zijn bewaker. De Graafschap werkte zich intussen wel een slag in de rondte, maar creeerde niets.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *