Verbeek houdt Esteban uit de schijnwerpers

By
Updated: januari 12, 2012

De doelman van AZ is door zijn optreden tegen hooligan Wesley wereldberoemd geworden. Toch probeert Verbeek zijn jonge keeper te beschermen en uit de schijnwerpers te houden. Zelf was de coach al snel klaar met het incident. “Dat was ik op die bewuste woensdag na 37 minuten al”, zegt Verbeek in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Wat gebeurd is, is gebeurd. De KNVB heeft een uitspraak gedaan waarin alle partijen zich kunnen vinden.”

Ondanks dat Verbeek er klaar mee is, lijkt het erop dat de media dat nog lang niet is. Zelfs de Duitse media probeerde gisteren na het duel met Werder Bremen een interview af te nemen. Daarnaast wilde zelfs Duitse fans op de foto met onze wereldberoemde keeper. Ondanks dat Esteban deze aandacht wel leuk vindt, heeft AZ geen zin om verder in te gaan op dit incident.

De koploper uit de Eredivisie weigert ieder verzoek tot een interview. Verbeek neemt het met zijn ploeg in de komende weken twee keer op tegen Ajax, de club ziet het niet zitten om in de aanloop naar die duels de kwestie weer naar boven te halen.

4 Comments

 1. KeesK

  12 januari 2012 at 11:52

  Verstandig maar de hype is onvermijdelijk. Zijn naam is definitief op de kaart neergezet en hij zal naast zijn puike keeperswerk AZ geen windeieren leggen bij de ook onvermijdelijke transfer. Maar ik hoop dat hij nog een lange tijd bij AZ mag blijven keepen. Esteban heeft AZ hoog zitten volgens mij dus de kans daarop is aanwezig.

 2. hAnZ

  12 januari 2012 at 12:46

  Laten we dat maar hopen KeesK.
  Op zich speelt AZ het erg correct door zo weinig mogelijk in te gaan op de wedstrijd, het incident en de discussie er rondomheen. Het zijn ook niet bepaald zaken die wie dan ook goed doen.
  Bij the weg, ik ben al dagenlang aan het oefenen met op mijn knieën te lopen. Misschien dat ik mee mag…??

  • Jeroen

   12 januari 2012 at 12:52

   Kan je geen zes kinderen optrommelen dan? 😉

 3. hAnZ

  12 januari 2012 at 13:43

  Nee Jeroen, die moeten hier gewoon naar school toe.
  Dat zegt denk ik wel wat over het verstandelijk vermogen van de gemiddelde Amsterdammer….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *