Heerenveen fans willen Verbeek terug

By
Updated: januari 11, 2012

Als de fans van sc Heerenveen mogen bepalen, dan is Verbeek vanaf het volgende seizoen weer coach van de club uit Friesland. Hij kreeg maar liefst 55% van de stemmen, waar Rutten, Langeler, Maaskant en Pastoor de andere mogelijkheden waren.

De vraag of Verbeek een realistische kandidaat is blijft de vraag, maar wat wel duidelijk is, is dat de coach van AZ graag een keer terugkeert naar Heerenveen. In principe heeft Verbeek na dit seizoen nog een contract voor een jaar, maar zoals we al vaker hebben gemerkt, stellen contracten in de voetbalwereld weinig voor.

Denken jullie dat Verbeek na dit seizoen vertrekt bij AZ om coach te worden van Heerenveen?

9 Comments

 1. gerard

  11 januari 2012 at 10:30

  Denk niet dat verbeek staat te poppelen om AZ te verlaten en zie hem op termijn wellicht de stap naar Duitsland maken.
  Binnen Nederland denk ik dat AZ hem gegoten zit net zoals bij de andere einzelgangers het geval was : Adriaanse en van Gaal.

 2. hAnZ

  11 januari 2012 at 12:19

  Van mij mag ie wel blijven. De club is onder zijn leiding echt gegroeid.
  Hij heeft heel simpel aangetoond dat conditie en teamspirit de sleutel is tottot succes.

 3. Geert

  11 januari 2012 at 12:39

  Verbeek wil ooit nog terug naar Heerenveen heeft hij gezegd. Hopelijk wacht hij hier nog een aantal jaar mee. Dan kan in de tussentijd Alex Pastoor iets meer groeien in zijn vak. Bij Excelsior deed hij het goed, nu bij NEC een stuk minder. Hij is zelf supporter van de club en heeft de ambitie om ooit trainer van AZ te zijn. Daarbij is het een goede vriend van Verbeek, dus daar zie ik wel toekomst in…

 4. KeesK

  11 januari 2012 at 12:51

  AZ zit Verbeek volgens mij als gegoten dus waarom zou hij nu naar Heerenveen willen vertrekken ook al is het minder ver rijden voor hem. Ik denk dat Verbeek andere korte termijnplannen heeft. Hopelijk Champions League, dan Duitsland en wellicht Nederlands bondscoach.

 5. Derek

  11 januari 2012 at 15:36

  jammer voor je heerenveen. deag

 6. de echte supporter

  12 januari 2012 at 07:50

  Verbeek gaat na AZ naar Duitsland en misschien daarna terug naar Heerenveen. IK ga ervan uit dat hij nu voorlopig bij ons blijft.

 7. rucarni

  12 januari 2012 at 08:21

  denk ook dat hij nog wel blijft hij is heel nuchter en heeft het volgens mij redelijk naar zn zin.misschien haalt hij wel een vriend erbij van hem alex postoor hahaha

  • Jeroen

   12 januari 2012 at 09:41

   Dat zou niet verkeerd zijn. Zo kan Alex Pastoor even wennen en daarna het stokje overnemen. Dat is toch ook een groot AZ fan of niet?

 8. Frisian Pride

  13 januari 2012 at 21:28

  Betreft een poll op fansite http://www.frisianpride.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *