Wernbloom zal vandaag transfer naar CSKA afronden

By
Updated: januari 11, 2012

AZ openbaarde zaterdag al een akkoord met CSKA Moskou omtrent de transfer van Pontus Wernbloom. Woensdag moet de overgang van de Zweed dan definitief worden afgerond.

Wernbloom vliegt woensdag naar Moskou om gekeurd te worden en een contract te tekenen, meldt De Telegraaf. De vertraging werd veroorzaakt door de Russische kerst, die de afgelopen dagen werd gevierd.

Voor Wernbloom ligt bij CSKA een contract klaar voor 3,5 jaar. AZ ontvangt een transfersom van naar verluidt drie miljoen euro. Als de overgang is afgerond, vertrekt de middenvelder direct naar Spanje. Daar belggen de Russen vanaf woensdag een trainingskamp. Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  11 januari 2012 at 09:48

  Daar gaat ie………….

  Moet wel bekennen dat hij een van de laatste personen is waar ik van had verwacht dat hij tijdens deze transferperiode zou gaan vertrekken.

 2. KeesK

  11 januari 2012 at 11:50

  Ik had verwacht dat hij van de zomer zou vertrekken. Maar het gras is blijkbaar veel groener in Moskou dus daar gaat ie. De lulhannes.

 3. Jeroen

  11 januari 2012 at 12:56

  Las net dat het transferbedrag van Musa kan oplopen naar 8 miljoen. Volgens mij heeft VVV ook een deel van ons transferbedrag gekregen. Waar is het fout gegaan???

 4. Derek

  11 januari 2012 at 15:37

  DOEG!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *