Marcellis verwacht tegen Ajax rentree te maken

By
Updated: januari 10, 2012

Het gaat goed met Marcellis. De AZ verdediger stond langdurig aan de kant vanwege een gebroken middenvoetsbeentje, maar verwacht spoedig zijn rentree te maken.

Marcellis deed weer volledig mee met de groepstraining die bestond uit een een zware strandloop, fitnesssessie en een middagtraining op het veld. “Ik vind zo’n strandloop niet zo erg, ondanks dat het door het mulle zand pittig was. Het was om de spieren los te lopen, lekker bij zee in het zonnetje. Beter dan in Nederland. Ik kwam vrij snel binnen, zat in het kopgroepje.”

“Ik wil mezelf natuurlijk prikkelen en profileren. Na de loop hebben we nog een krachttraining gedaan en ’s middags een veldtraining. Lekker allemaal oefeningen met de bal.”

“Als het aan mij ligt, speel ik tegen Ajax al,” aldus Marcellis.

6 Comments

 1. jasper12

  10 januari 2012 at 10:32

  Eindelijk!!! Reijnen deed het naar behoren maar Marcellis – Beerens is een veel sterker duo daarbij is marcelllis niet de snelste maar stukken explosiever als Reijnen. Ook is het zo dat Reijnen de meerste keren dat hij speelde alleen maar op hoefde te komen omdat het bij AZ vrij makkelijk en goed verliep. Marcellis is verdedigend sterker en heeft een goeie trap! ook in de lucht ondanks zijn lengte wint hij bijna ieder duel! Welkom terug MARCELLIS::D

 2. rucarni

  10 januari 2012 at 10:35

  yeaaaaaaaa welkom terug dirk hoop echt dat je het nivo weer kan op pakken voor dat je gebleseerd raakte.

 3. Jeroen

  10 januari 2012 at 11:00

  Dit is inderdaad erg goed nieuws. Marcellis heeft veel meer de drive naar voren dan Reijnen. Ondanks dat Reijnen het goed heeft gedaan moet ik wel zeggen dat ik mij begon te irriteren aan het terugspelen. Marcellis zal veel eerder contact zoeken met Beerens om zo een aanval in te zetten. Daarnaast merk je dat doordat Marcellis meer naar voren gaat het makkelijk wordt voor Beerens om een aanval in te zetten. Kortom, erg goed dat hij weer terug is.

 4. gerard

  10 januari 2012 at 20:03

  Ik heb er zin in.. Martens terug, Marcellis terug, Maher die waarschijnlijk gewoon in de basis blijft staan. Ik zie AZ gewoon weer vlammen hoor!!

  • Jeroen

   10 januari 2012 at 20:28

   Je positiviteit steekt wel aan 🙂 toch hoop ik stiekem op een goede versterking.

 5. De echte supporter

  10 januari 2012 at 21:19

  Ik ben benieuwd hoe het nu allemaal gaat lopen. Het is mooi dat iedereen weer terug is

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *