Holland hoopt contract te krijgen bij Austria Wien

By
Updated: januari 9, 2012

AZ gaat in deze winterstop niet alleen afscheid nemen van Wernbloom, maar ook Australier James Holland gaat zeer waarschijnlijk vertrekken. De speler komt niet voor in de plannen van Verbeek en hoop bij het Oostenrijkse Austria Wien een contract in de wacht te slepen.

In 2009 werd Holland overgenomen van Newcastle Jets, maar tot dusver speelde hij geen enkele duel voor de hoofdmacht.

7 Comments

 1. Derek

  9 januari 2012 at 13:11

  wie?

  • Jeroen

   9 januari 2012 at 13:14

   James Holland 😉 speler van AZ 😛

   Nog nooit een wedstrijd gespeeld voor AZ dus ook nog niet echt een bekende onder ons

 2. KeesK

  9 januari 2012 at 13:50

  Weer een speler met een DSB (jeugd-)contract die mogelijk in de uitverkoop gaat. En begrijpelijkerwijs in dit geval. Met het huidige middenveld is het ook natuurlijk niet makkelijk om je in 1 van de 3 posities te spelen met Elm, Maher, Martens en de nu vertrekkende Wernbloom voor je… Verbeek stelt consequent de beste spelers op in zijn visie en daar hoort Holland dus helaas niet bij. Beter voor Holland en de club als hij bij Austria aan de bak kan. Het is nu wachten op de volgende DSB contractant die vertrekt want het is duidelijk dat de directie geldbesparing hoog op de agenda heeft staan. En terecht in dit geval ook al is het misschien niet het hoofdmotief.

 3. stefan

  9 januari 2012 at 14:52

  Het is zaak die DSB spelers te laten vertrekken leuk is het niet echt maar wel beterder voor de club zelf,

  • Jeroen

   9 januari 2012 at 15:07

   Nou denk ik niet dat Holland een mega bedrag krijgt van AZ per maand. Denk eerder dat hij te weinig kwaliteit heeft om uberhaupt wisselspeler te zijn bij ons.

   • KeesK

    9 januari 2012 at 15:38

    Het zou me niet verbazen dat hij in ieder geval de best betaalde Jong AZ speler is. Holland is Australisch international en die zit heus niet voor een appel en ei bij AZ vermoed ik zo.

 4. De echte supporter

  10 januari 2012 at 21:27

  Kortom niet in de hoofdmacht spelen is proberen af te voeren, dat scheeld loonkosten op de begroting, dus ruimte voor een nieuwe speler of een besparing. Volgens mij doet het bestuur he prima

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *