Wandelgang Nieuws: AZ heeft interesse in Marco van Ginkel, De Graafschap wil Falkeburg huren

By
Updated: januari 6, 2012

AZ en FC Twente zijn erg geinteresseerd in Marco van Ginkel de 20-jarige middenvelder die ook als spits uit de voeten kan komen zal tussen de 1 miljoen/2 miljoen moeten kosten. AZ ziet in hem een goede vervanger voor Rasmus Elm, FC Twente is nog opzoek naar een extra middenvelder en wil Marco van Ginkel met het geld van Marc Janko kopen die waarschijnlijk deze week vertrekt naar Italie of Turkije, Of Vitesse mee wilt werken aan de transfer is nog de vraag.

De Graafschap wilde eerder Aras Özbilliz van Ajax huren en nu willen ze ook Erik Falkenburg van AZ huren. De Graafschap is de eerste club die door heeft dat ze overbodige talenten bij betere clubs moeten huren. Hier worden ze zelf beter van, en de talenten krijgen speelervaring!

Bron: VI.nl en Transferboulevard.nl

10 Comments

 1. De echte supporter

  6 januari 2012 at 20:22

  Mooi als we al een veranger voor elm gaan inkopen, maar als dat maar niet leidt tot da elm het seizoen bij az niet afmaakt. Dat hij blijft vind ik even belangrijker

 2. Jeroen

  6 januari 2012 at 20:47

  Prima speler en ik hoorde dat hij mag vertrekken van Vitesse… Toch wil ik graag even reactie van Mike erbij pakken waarin hij aangeeft dat Markus Henriksen wellicht wel een leuke speler is. Daar ben ik het helemaal mee eens, en als je ziet dat je voor Van Ginkel 2 miljoen moet betalen, dan haal ik liever die Markus. Wat jullie?

  • Mike

   6 januari 2012 at 21:32

   Ik Markus een van beste uit zij leeftijd categorie.
   dus mij zal je niet horen klagen als hij komt.

   ik vind uit zijn leeftijd categorie alleen Thiago Alcántara, Sergio Canales. Oriol Romeu, Granit Xhaka, Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Rodwell, Jordan Henderson, Josh McEachran ? , Henri Lansbury ?, Joshua Guilavogui ?, Adam Maher beter op de middenveld positie na dat zijn er niet veel, deze spelers zijn bijna allemaal onhaalbaar voor AZ behalve Joshua Guilavogui of Granit Xhaka en misschien kunnen ze Alex Oxlade-Chamberlain is huur van arsenal vind hem het best uit dit rijtje maar speelt bijna nooit.

   alleen er is bijna nooit iemand naar AZ gekommen die ik goed vond alleen Pelle en Altidore na een omweg

   • Jeroen

    6 januari 2012 at 22:45

    Vond jij Pelle goed dan?

    • Mike

     6 januari 2012 at 23:07

     Bij AZ niet maar waar AZ hem gescout heeft die jeugd toernooi onder 21 was hij een van de betere spelers op dat toernooi volgens mijn had hij ook 3x gescoord in 5 wedstrijden. niet voor niet dat een topclub als AC Milaan achter hem aan zat 😉

     • Jeroen

      6 januari 2012 at 23:33

      Klopt! Ik weet dat hij toen wel aardige speelde… Geruchten gaan ook in het rond dat AC Milan alleen maar mee ging doen om de prijs omhoog te gooien. Uiteindelijk betaalde AZ iets van 6 miljoen :S Waste of money 😛

 3. Mike

  6 januari 2012 at 23:13

  Zou mooi zijn voor Erik en AZ dus ik zeg doen 😉
  Wat vinden jullie van Patrick van Aanholt zou dat niks zijn als vervanger voor Poulsen ik ken hem niet echt maar lijkt bij chelsea op een dood lopend spoor te zitten.
  las nog dat Moreno heel veel clubs achter hem aan heeft zitten AZ verkoopt hem voor 3,5 en Espanyol weer voor 8 Miljoen zonde van onze geld zoveel verlies geleden.

  • Jeroen

   6 januari 2012 at 23:35

   pffff laat hem alsjeblieft vertrekken naar De Graafschap. Misschien krijgt hij daar meer speelminuten. Nu is hij nog niet goed genoeg voor AZ. Krijgt Messaoud ook mooi de kans om wat te laten zien.

   Wat betreft Moreno… inderdaad erg jammer. Daarom moet je als club gewoon zorgen dat je een percentage van de doorverkoop krijgt. In dit geval is het toch erg jammer.. Wij krijgen 3.5 miljoen en een half jaar later vertrekt hij weer voor 8 miljoen :S

   Komt het dan toch alleen vanwege de naam van de club dat de prijs omhoog gaat?

 4. KeesK

  7 januari 2012 at 07:47

  “Komt het dan toch alleen vanwege de naam van de club dat de prijs omhoog gaat?”
  Antwoord: Ja, maar dat is niet de enige factor natuurlijk (zie Falkenburg die misschien wel eerst een trapje lager aan de bak mag)
  “Krijgt Messaoud ook mooi de kans om wat te laten zien.”
  Messaoud heeft de zwaarste concurrentie van alle Jong AZ spelers (Maher, Martens en Falkenburg) en zal dus nog steeds moeten wachten op zijn kansjes (benieuwd of hij zich weer kan laten gelden in de Turkse oefenwedstrijden).
  Ben benieuwd of Falkenburg bij de Graafschap wel uit de verf komt (als het doorgaat).
  Goede zet van AZ als ze een Nederlandse vervanger voor Elm kunnen halen.

 5. De echte supporter

  7 januari 2012 at 11:10

  Hoe zal het gaan, flakenburg verhuurd, wernbloom weg.. Gaat maher en martens samen op het veld staan? Of kan dat niet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *