Gudmundsson tot medio 2014 bij AZ

By
Updated: januari 6, 2012

Gudmundsson heeft zijn aflopende contract verlengd tot medio 2014. Het vorige contract van de snelle aanvaller liep over zes maanden al af, maar de Alkmaarders hebben de optie gelicht waardoor hij automatisch twee jaar langer vast ligt.

“We zijn tevreden met de ontwikkelingen van Gudmundsson. Hij is dit seizoen nog niet zo vaak in de basis gestart, maar hij zit wel heel dicht tegen de eerste elf aan. Wij zijn van mening dat hij genoeg potentie heeft en van grote waarde kan zijn voor AZ,” aldus Earnest Stewart.

Foto: Soccernews.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  6 januari 2012 at 17:10

  ahh eindelijk 😀 goed nieuws!! Ik ben een grote fan van hem. Lekker snel een een mooie voorzet in de benen.

  • Mike

   6 januari 2012 at 18:55

   Geweldig nieuws. dan zal hij wel de positie van Holman in nemen en zal er denk geen vervanger komen op die positie. dan zal die tweede jong op deze positie Terrel Ondaan worden denk ik of is Ondaan niet linksvoor ?

   Jeroen ik vind die voorzet van hem juist niet goed maar heeft wel een goed trap techniek snap het dus niet die voorzetten zijn altijd te laag.

 2. Michiel

  6 januari 2012 at 17:25

  Verlengd met een T?

 3. De echte supporter

  6 januari 2012 at 17:44

  Geweldig dan blijft er in iedergeval een goeie speler bij az. Vervanger voor holman?

 4. rucarni

  6 januari 2012 at 18:15

  he he eindelijk maar blijf erbij dat ze versterking moeten halen al zou het maar zo zijn dat die jongens alvast kunnen wennen aan het team en de speelwijze van az.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *