De Zeeuw maakte bijna de overstap naar HSV

By
Updated: oktober 10, 2008
De Zeeuw maakte bijna de overstap naar HSV

Demy de Zeeuw maakte donderdag bekend dat hij in de zomerse transferperiode bijna de overstap maakte naar de Bundesliga. Hamburger SV toonde interesse maar wist de transfer niet tijdig af te ronden.

De international kon in de beginfase van de competitie niet rekenen op een basisplaats in Alkmaar. Momenteel is De Zeeuw echter weer een belangrijke schakel in het succes van de Alkmaarse formatie.

De korte tijd waarin de transfer afgerond moest worden was de spelbreker. “AZ had mijn prijs genoemd en HSV wilde er werk van maken, maar de tijd bleek uiteindelijk te kort om me nog op tijd aan te melden bij de Duitse voetbalbond. Jammer want het was een prachtige kans geweest”, aldus de international tegenover AD/Sportwereld.

Het afketsen van de gehoopte transfer was de reden van het mindere spel van de middenvelder. “Er was niets meer aan de hand dan dit. Ik heb me teruggeknokt en voor de wedstrijd tegen PSV zei Louis van Gaal: Ik kan het niet maken om je niet op te stellen. Sindsdien speel ik weer en gaat het ook met AZ goed.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *