AZ weigert transfermarkt op te gaan

By
Updated: januari 5, 2012

Toon Gerbrands heeft uitgesloten dat AZ versterkingen gaat halen in de winterstop. De directeur van AZ is uitermate tevreden over zijn huidige spelersgroep en ziet daardoor geen noodzaak geld uit te geven.

Ondanks de huidige positie van AZ laten ze zich niet uit hun tent lokken om versterkingen te halen. Daarnaast is het erg rustig omtrent AZ spelers dus ze verwachten ook geen spelers kwijt te raken. “Het gaat hier zo goed  dat de jongens over wie het zou kunnen gaan zelf ook niet erg happig zijn op een vertrek”, aldus de directeur tegenover VI.

“Wijzelf gaan in elk geval geen versterkingen halen tijdens de winterstop. Er staat een goede selectie, de doelstelling is en blijft directe kwalificatie voor Europees voetbal. Dat kan via de beker of via de vierde plaats. Beide opties staan nog open. Dus wat dat betreft is het hier uitermate rustig.”

11 Comments

 1. Jeroen

  5 januari 2012 at 11:44

  Dus geen Matius Johansson van Kalmar… jammer hoor! Had hem graag naar AZ zien komen. Waarschijnlijk gewoon te duur voor ons.

 2. gerard

  5 januari 2012 at 11:56

  AZ hoeft ook niets te kopen om bovenaan te blijven gezien het een prima selectie heeft en is gebleken de nodige blessures te kunnen opvangen ondanks dat bij aanvang van de competitie werd beweerd een erg smalle selectie te hebben.
  Als we de eerste competitiewedstrijd tegen Ajax in winst weten om te zetten zal dat niet alleen bij AZ maar ook bij de media echt het vertrouwen geven dat dit AZ samen met PSV gaat strijden om de titel!

 3. Maarten

  5 januari 2012 at 14:10

  Vrees dat we wel zullen moeten, denk dat er wel een belangrijke speler weggekocht word.

 4. KeesK

  5 januari 2012 at 14:18

  Grappig dat dit bericht komt net na dat ik al zo mijn vermoeden uitsprak in het vorige bericht. Dit was eigenlijk wel een beetje duidelijk. Zelfs als er al deals worden gesloten zullen spelers pas aan het eind van het seizoen komen of gaan. Dit zet AZ ook in een goede onderhandelingspositie.
  Nou goed trainen met zijn allen in Turkije en AZ is er weer helemaal klaar voor het tweede deel wat traditioneel wat zwakker is dan het eerste deel. Laat eens zien dat het anders kan.

 5. Maarten

  5 januari 2012 at 14:22

  Zie trouwens op het AD dat Sigthórsson waarschijnlijk dit seizoen al uitgespeeld is.

  Moet wel zeggen dat de spelers die bij AZ super waren en vertrokken naar ajax, het niet echt hebben waargemaakt, El hamadoui, de zeeuw, perez, lindenberg, sigthórsson, allemaal met veel heisa binnengehaald,

  • Jeroen

   5 januari 2012 at 14:33

   Ja ik las het ook. Moet eerlijk zeggen dat ik het niet erg vind voor beide partijen. Sigthorsson had gewoon niet die overstap moeten maken. Hij speelde bij ons amper 1 duel per week. Verbeek moest hem nog vaak wisselen omdat hij er doorheen zat.

   • KeesK

    5 januari 2012 at 17:59

    Ik weet niet waar die gast van gemaakt is maar het is niet veel soeps als het zo lang moet duren. Dure goals worden het zo voor 020. Ik hoop dat ze nu hun lesje hebben geleerd en de spelers van AZ voortaan lekker in Alkmaar laten. Zoek maar een andere leverancier.

 6. rucarni

  6 januari 2012 at 07:42

  jezus zeg wat zijn we weer slim bezig ……………stel blinde

 7. De echte supporter

  6 januari 2012 at 09:33

  Nu niets gaan kopen geeft ook een signaal richting de spelers. Al dat vertrouwen is prima om spelers binnen boord te houden.

 8. De echte supporter

  7 januari 2012 at 10:40

  Toon zat er even naast, met zijn idee dat het rustig zou blijven rond de spelers. Of zou hij rekenng gehouden hebben met het eventuele vertrek van wernbloom

 9. Jeroen

  7 januari 2012 at 10:44

  Stewart zal vast een backup plan hebben met spelers mochten er AZ spelers vertrekken. Laten we hopen dat Ortiz in ieder geval Wernbloom gaat vervangen de komende periode en niet Falkenburg. Wie volgend seizoen de vervanger wordt zien we dan wel weer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *