Elm legt aanbieding uit Italië naast zich neer

By
Updated: januari 4, 2012

Het is druk rondom Rasmus Elm. De Zweedse middenvelder van AZ mag zich in de belangstelling weten van diverse Europese clubs. Zaakwaarnemer Patrick Mork maakt overuren.

SS Lazio, Valencia en zelfs Manchester United worden met de Zweeds international van de Eredivisie-koploper in verband gebracht. Mork maakt geen geheim van de grote belangstelling uit Europese topcompetities. “Ik denk dat het wel duidelijk is waarom er zoveel belangstelling is”, doelt Mork in gesprek met Calciomercato op de sterke eerste seizoenshelft van Elm.

Eén Italiaanse club meldde zich concreet bij Mork, een akkoord bleef uit. “Eén club was heel geïnteresseerd, maar dat heeft geen aanbieding opgeleverd die voldeed aan de wensen van de speler”, aldus Mork, die niet wilde bevestigen dat het om SS Lazio ging. “Ik geef daar liever geen commentaar op.”

Mork wil geen enkele club uitsluiten, maar geeft aan dat Elm met name denkt aan een club uit een grote competitie. “Hij is op dit moment misschien wel de beste voetballer van de Eredivisie. Die competitie is een uitstekende opstap naar de grote Europese competities. Rasmus zoekt een competitie en club van hoog niveau.”

Elm heeft bij AZ een contract tot de zomer van 2013. Gesproken over een verlenging van zijn verbintenis in Alkmaar werd er niet. “Nee, daar hebben we nooit over gesproken. We bekijken het dag voor dag.”

“Rasmus heeft het goed in Alkmaar, het is een rustige omgeving. Laten we zien wat er gebeurt. Het belangrijkste is dat een club die zich meldt voldoet aan de wens van Elm”, aldus Mork, die tevens laat weten dat AZ eerder al eens twee Engelse clubs de deur wees. Bron: Voetbalprimeur.nl

4 Comments

 1. Jeroen

  4 januari 2012 at 16:20

  Normaal is het toch zo dat de koper zich eerst moet melden bij de verkopende partij alvorens een contract wordt aangeboden aan de speler? Zou dit betekenen dat AZ dan akkoord is gegaan met het transferbedrag wat de club uit Italie (lees Lazio) wilde neertellen?

 2. gerard

  4 januari 2012 at 16:37

  Ik denk meer dat er verhalen de ronde gaan die niet op waarheid getoetst kunnen worden zoals ook met Maher op dit moment aan de gang is.

 3. De echte supporter

  4 januari 2012 at 20:01

  Ik denk ook dat er allerlei verhalen de ronde ingestuurd worden. Alleen om iedereen gek te maken. We krijgen een onrustige maand

 4. De echte supporter

  4 januari 2012 at 20:04

  Ik vind het wel vreemd dat er door az niet gesproken is over een verlenging. Of hij moet nu zoveel verdienen, wat az nu niet kan betalen. Maar dan kan az natuurlijk ernog van uit gaan dat ze het hogere salais terug kunnen vedienen me een transfer, maar goed dat is beleid van az en tot op heden doen ze dat ook goed

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *