AZ dient geen claim in en betaalt kosten gestaakt bekerduel zelf

By
Updated: januari 4, 2012

AZ zet een streep onder de gestaakte bekerwedstrijd tegen Ajax. De Alkmaarders overwogen nog om een schadeclaim in te dienen tegen hooligan Wesley van W., die vorige maand doelman Esteban aanviel. AZ maakt op de officiële website echter bekend dat het daarvan afziet.

De AZ-supporters die op 21 december het gestaakte bekerduel bezochten krijgen het geld voor hun toegangskaarten geretourneerd en de meegereisde sponsors zullen geen rekening ontvangen. De Supportersvereniging van AZ neemt de kosten van de busreis van de fans voor haar rekening.
“Hiermee wil AZ dit dossier sluiten”, zegt algemeen directeur van AZ Toon Gerbrands. “AZ zal verder dus ook geen claim neerleggen voor de geleden schade; we zetten er een streep onder en concentreren ons op de tweede seizoenshelft.” Ajax-AZ wordt op donderdag 19 januari in een lege Amsterdam ArenA overgespeeld.

3 Comments

 1. De echte supporter

  4 januari 2012 at 19:55

  Ik ben er meeeens dat je moet stoppen met energie hierin te stoppen. Kijk naar voren en concentreer je op ajax en eentuele kampioenschap

 2. hAnZ

  4 januari 2012 at 21:12

  Ik zit nog te dubben of ik mijn geld wel terug ga halen. De supportersvereniging doet erg goed werk, dus van mij mogen ze dat geld wel houden.
  Dit gebaar van AZ en de supportersvereniging toont alweer het karakter van de club en zijn supporters.

 3. Stefan

  5 januari 2012 at 10:46

  Sv doet zeker goed werk maar het laten liggen doe ik niet die ga ik halen voor az – anderlecht en zal extra biertje drinken in het home en wat fooi achterlaten voor hun goeie zorgen,

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *