Esteban: “We gaan proberen kampioen te worden”

By
Updated: januari 4, 2012

Alkmaarse held Esteban is weer terug in Nederland. De doelman van AZ, die tijdens het bekerduel tegen Ajax zijn belager naar de grond werkte, vertrok direct na het incident naar zijn vaderland Costa Rica. Eenmaal terug gaat het vizier gewoon weer op voetbal en laat hij het verhaal achter zich.

“Voor mij is alles over. Wat betreft het probleem in De Arena: ik ben een easy guy qua karakter. Ik respecteer mezelf als een normaal persoon. Maar ik wil eigenlijk niet meer praten over de problemen.”

“Het was niet mooi voor het voetbal in Nederland en het was geen reclame voor mezelf. Daarom richt ik mijn focus van nu af aan op het sportieve. We gaan proberen kampioen te worden van Nederland”, aldus Esteban.

7 Comments

 1. Jeroen

  4 januari 2012 at 09:37

  HELD 😀

 2. KeesK

  4 januari 2012 at 09:54

  “Geen reclame voor mezelf” ik denk dat velen daar heel anders over denken…

 3. de echte supporter

  4 januari 2012 at 10:10

  Ik mag hem wel. Hij geeft goed aan dat het voor hem en de voetballers die jonger zijn geen goede zaak was. Wat ik ook mmoi vind hij zegt we gaan proberen kampioen te worden en zo moet dat ook

 4. Mike

  4 januari 2012 at 12:07

  Held

 5. gerard

  4 januari 2012 at 13:01

  Buiten dat, hij keept ook als een van de beste in de eredivisie!

  • Mike

   4 januari 2012 at 14:22

   Zeg maar gewoon het best hoor.
   weet niet wie er beter is dan Estaban misschien Nikolay Mihaylov maar die heb ik dit seizoen ook blunder zien maken en Estaban Niet.

 6. Derek

  4 januari 2012 at 14:48

  Esteban, Super AZér!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *