AZ niet gedwongen tot verkoop van spelers

By
Updated: januari 4, 2012

Ondanks het eerdere bericht waarin stond dat AZ nog miljoen tekort komt, is de club uit Alkmaar niet gedwongen om de komende transferperiode spelers van de hand te doen. Dat liet Algemeen directeur Toon Gerbrands weten tijdens de nieuwjaarsborrel.

“We hebben afgelopen zomer een goede transferperiode gehad, waardoor we nu op koers zitten”, aldus de directeur tegenover het Algemeen Dagblad. “Er is nog anderhalf jaar te gaan, dan hoeven we geen geld meer te lenen van de rekening courant die de investeerders beschikbaar hebben gesteld. Vorig jaar waren we in de winterperiode nog tot transfers gedwongen.”

4 Comments

 1. Jeroen

  4 januari 2012 at 09:40

  Goed nieuws! Misschien moeten we als supporters even laten zien aan Gerbrands dat we ontzettend blij met hem zijn… want laten we eerlijk zijn… zonder hem had het plaatje er toch wel anders uit gezien. Hij is ons trouw gebleven!

  HELD

 2. de echte supporter

  4 januari 2012 at 12:39

  Ik ben het daarmee helemaal eens. Zonder een goed bestuur is er ook geel club. Het gaat niet alleen om de spelers. Ik hoop dat hij nog jaren bij AZ wil blijven

 3. gerard

  4 januari 2012 at 13:13

  Als men het sportieve voor ogen houdt zal het financiele daar in ook mee gaan.
  Kan AZ koers houden en landskampioen worden zal het in de C.L. meer verdienen dan een Elm en een Maher te verkopen!
  Kijk even hoe Ajax financieel goed geboerd heeft door alleen al aan het kampioenenbal deel te nemen. Spelers als Maher, Elm, Martens, Moisander, Poulsen, Holman, etc. staan hier voor garant en we moeten we niet over gaan tot de tweede garnituur met als gevolg; onze beste spelers kwijt , sportief niet meer kunnen aanklampen en financieel niet gek zo veel meer bereikt als men wel het een en ander kan behalen.

 4. hAnZ

  4 januari 2012 at 21:03

  @Jeroen. Yep, helemaal met je eens. zonder die man had AZ waarschijnlijk niet eens meer bestaan.
  Ook op andere vlakken toont hij zich een ware leider. Neem nou de rust die hij toonde na het incident in de Arena. Geen domme uitspraken en geen mediageile interviews.

  Met De Echte supporter eens; Van mij mag ie nog heel lang bij AZ dienen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *