‘Het zou een uitstekende club voor Elm zijn, een interessante optie’

By
Updated: januari 2, 2012

Dat AZ op een dag afscheid zal moeten nemen van middenvelder Rasmus Elm is wel duidelijk. De Zweeds international is een van de steunpilaren van het team van coach Gertjan Verbeek en er gaat geen week voorbij of zijn zaakwaarnemer Patrick Mörk komt aan het woord om bepaalde geruchten te ontkrachten. Over Manchester United was Mörk vorige week duidelijk en dat is hij ook over Valencia.
Valencia wil duidelijkheid van Ever Banega, die een contract tot volgend jaar zomer heeft en nog altijd niet heeft bijgetekend. Mocht de Argentijn, de eerste aankoop van Ronald Koeman als Valencia-coach, uit het Mestalla vertrekken, dan is de 23-jarige Elm volgens diverse Spaanse media een kandidaat om zijn plaats in te nemen. “Het zou een uitstekende club voor Elm zijn, een interessante optie”, reageert Mörk op de geruchten over de interesse uit de sinaasappelstad. “Er is echter geen contact geweest.”
“Rasmus sluit geen enkele club bij voorbaat uit en luistert naar alle aanbiedingen”, zei Mörk vorige week. “Maar hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij AZ en is zeker niet ten koste van alles op zoek naar een transfer. Ik kan echter wel zeggen dat mensen verbaasd zouden zijn als ze horen welke clubs Rasmus allemaal volgen.” Het contract van de vrijetrappenspecialist met AZ loopt volgend jaar zomer af.

One Comment

  1. De echte supporter

    2 januari 2012 at 19:42

    Alles best maar pas in de zomer. Eerst kampioen samen met elm worden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *