‘Arsenal heeft interesse in AZ-talent Maher’

By
Updated: januari 2, 2012

Volgens de Engelse krant The Times heeft Arsenal spelmaker Maher al meerdere keren bekeken. De Londenaren overwegen om een bod uit te brengen. Dat het niet eenvoudig is om Maher weg te lokken bij AZ lijkt een gegeven, want de aanvallende middenvelder staat nog tot medio 2015 onder contract in Alkmaar. Daarnaast heeft de achttienjarige aangegeven dat hij zich liever blijft ontwikkelen bij AZ voordat hij de stap maakt naar de Europese top.

7 Comments

 1. Jeroen

  2 januari 2012 at 12:16

  pffff als we de media moeten geloven dan is een deel van het basiselftal tijdens deze winterstop al vertrokken. Voordeel is wel dat Messaoud dan eindelijk een plek krijgt in het team 😛

 2. Jeroen

  2 januari 2012 at 12:35

  Lees net op een Engelse site dat Arsenal ongeveer 3 miljoen pond wil bieden. Dat is met huidige koers ongeveer 3.5 miljoen euro. Dat is wel heel weinig voor Maher.

  • defcon 4

   3 januari 2012 at 09:26

   Voor een duppie op de eerst rang heet dat.

   • Jeroen

    3 januari 2012 at 09:29

    Gelukkig heeft hij nog een contract tot medio 2015… dus ik denk dat Arsenal sowieso met een beter bod moet komen.

 3. wilwaa

  2 januari 2012 at 12:37

  Ze denken hem goedkoop te halen als talentje. Hij moet gewoon nog zeker een jaar bij AZ blijven, beter voor zijn ontwikkeling en dan gaat hij ze echt wel wat meer kosten.

 4. De echte supporter

  2 januari 2012 at 19:38

  Ik ben het met wilwaa eens. Ik denk zelfs twee jaar

 5. vvdne

  2 januari 2012 at 23:52

  als we alle geruchten moeten geloven dan is alleen Falkenburg nog over in de winter. ik zou maher nu niet verkopen en zeker niet voor zo een belachelijk bedrag. uiteraard zegt hij dat hij nog wil blijven, dat zeggen ze bijna altijd dan moet de koper immers over de brug komen. gewoon niet weg doen voor onder de tien miljoen. al die clubs kopen Jonge talenten voor weinig geld. deze brengen bij een eventuele later transfer altijd wel hun geld op. dat is dus makkelijk investeren, maar weinig spelers groeien uit tot het talent dat ze hadden kunnen zijn. pas als een club met serieuze bedragen over de brug komt krijgt een talent echt kansen en wordt er daadwerkelijk in hem geïnvesteerd. maar we wachten weer rustig af…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *