Ajax verhaalt boete op hooligan Wesley

By
Updated: december 29, 2011

Als hooligan Wesley weer vrijgelaten wordt krijgt hij een leuk cadeautje van Ajax. De boete die de Amsterdamse club kreeg van de KNVB zullen ze volledig gaan verhalen op hem.

De Nederlandse voetbalbond maakte woensdag bekend dat Ajax veroordeeld is tot het betalen van een bedrag van 10.000 euro. De Amsterdammers kloppen daarvoor aan bij Hooligan Wesley, meldt het Algemeen Dagblad.

3 Comments

 1. hAnZ

  29 december 2011 at 12:43

  Om met een bekende Ajax Hot-Shot te spreken, da’s logisch he…
  Als ze dan toch lekker claimen, mag ie ook best de kaartjes van de meegereisde AZ supporters vergoeden hoor.
  Persoonlijk heb ik er behoorlijk de ziekte in dat we 50 eu kwijt zijn door die bal gehakt.

  • Jeroen

   29 december 2011 at 13:01

   Ik las op AZ.nl dat ze gaan kijken of ze jullie kunnen compenseren. Dus hopelijk krijgen jullie nog geld terug… of iets anders leuks 😀

 2. rucarni

  29 december 2011 at 12:44

  zoals ik al voorspelde {alweer} in een ander berichtje.

  zwaar gestraft ???????? ze komen er weer eens goed af die )(%^&*)$%*^$%)* neusen tienduizend euro is een makkie en dat verhalen ze op die sukkel dus kost ze niks ,, wedstrijd zonder publiek …VOORWAARDELIJK dus is ook geen straf.het publiek heeft al betaald voor de wedstrijd dus dat lopen ze ook niet mis.
  alleen de westrijd overspelen dus eigelijk een afgekeurd doelpunt is hun straf. ??? er wordt zoals gewoonlijk weer een hand boven hun hooft gehouden…. het had zo moeten zijn dat ze 5 jaar niet meer knvb mogen voetballen en de wedstrijd verloren had moeten worden met 0-5 …. maar ja knvb he ….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *