Gerbrands over Ajax – AZ: “Moedig en logisch besluit KNVB”

By
Updated: december 29, 2011

AZ is opgelucht met het besluit van het bestuur betaald voetbal van de KNVB inzake het gestaakte bekerduel Ajax – AZ. Woensdag werd bekend dat de wedstrijd van 21 december in zijn geheel – elf tegen elf, maar zonder publiek – moet worden overgespeeld.

AZ beseft dat de KNVB ongewild in een lastige positie is terechtgekomen en dat de bond op basis van een extreme situatie in het Nederlandse voetbal een besluit heeft moeten nemen. In de beleving van AZ heeft de KNVB vanuit sportief oogpunt de meest logische beslissing genomen. Alle andere opties zouden AZ – ook ongewenst in deze situatie beland – onevenredig hebben geraakt.

“Het is een moedig en logisch besluit van de KNVB”, aldus Directeur Algemene Zaken Toon Gerbrands. “Ik heb woensdag veel commentaar gezien en gehoord, maar niemand droeg een betere oplossing aan. Ook vanuit de maatschappij kwam begrip voor het besluit van de bond. Dat betekent dat de KNVB het goed heeft gedaan.” Bron: AZ.nl

2 Comments

  1. gerard

    29 december 2011 at 15:16

    Keje Molenaar de Cruijff hofnar en zich voordoend als zijnde advocaat (LOI niveau) kan hier geen begrip voor opbrengen. Dit soort bestuurders zorgt een club een slechte naam!

  2. De echte supporter

    30 december 2011 at 15:02

    Maak mij wat uit wat ajax ergens an vind. Zo voelen zich toch altijd benadeeld. Op naar de wedstrijd en nu moeten we meteen goed beginnen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *