Slop: “Ajax zwaar gestraft”

By
Updated: december 28, 2011

Ajax legt zich ‘onder protest’ neer bij het besluit van de KNVB om het bekerduel met AZ volledig over te spelen. De Amsterdammers kregen voorts een boete van tienduizend euro opgelegd en een voorwaardelijke wedstrijd zonder publiek.

De Ajax-directie betreurt beide uitspraken ten zeerste, zo vertelt financieel directeur Jeroen Slop (foto, links) op de website van Ajax. “Wij vinden dat Ajax met deze uitspraken zwaar gestraft wordt. Juridisch gezien hebben we beperkte middelen om wat tegen deze uitspraken te doen.”

“Daarom zullen wij ons bij het schikkingsvoorstel en het besluit van het bestuur betaald voetbal, onder protest neerleggen”, aldus Slop. “Ook voor onze supporters is het natuurlijk erg wrang. Ajax zal in de volgende thuiswedstrijd in het bekertoernooi, na overleg met de tegenpartij, de supporters op een passende wijze proberen te compenseren.” Bron: Voetbalprimeur.nl

9 Comments

 1. hAnZ

  28 december 2011 at 12:15

  Wat een krokedillentranen van die Ajax-bal.
  Een week lang niks van zich laten horen en nu de vermoorde onschuld uithangen. Waar was trouwens GOD…?? ( in de de aardse versie van ene Johan C.) Ook al niets van gehoord de hele week.
  Maar ja, 020 was in den lande al niet zo heel erg populair, maar na deze uitspraken maken ze zich wel erg gehaat.

 2. Maarten

  28 december 2011 at 12:17

  Heb alleen Keje Molenaar gezien die de reactie van Esteban nogal overdreven vond, viel toen echt bijna van mn stoel af.
  Zijn gewoon rare gasten die Ajacieden.

 3. Michiel

  28 december 2011 at 12:30

  Laat ze lekker huilie huilie doen. Zonder publiek pakken we ze!

  • KeesK

   28 december 2011 at 13:16

   Hangt er van af welke blinde vink er fluit natuurlijk… Ga er van uit dat er geen Nijhuis staat want die is natuurlijk niet geheel neutraal meer na te zijn terug gefloten door het orakel uit Zeist.

 4. appie

  28 december 2011 at 20:18

  VERBEEK heeft het voor mekaar een mooie toneelstuk opvoeren. En je krijgt alles voor mekaar bij de knvb. Ze mogen het ook nog overspelen schandalig. az speelde bagger ze hadden nooit gewonnen .az laat wel zien hoe ze iets voor mekaar moeten krijgen gewoon zielig doen dan komen we gewoon een ronde verder. Applaus

  • KeesK

   28 december 2011 at 21:34

   Hey een 020 fan! Jammer Appie dat je niks leuks te melden hebt en het geschade imago niet wat kan oppoetsen door wat leuks te melden. De rest van Nederland met verstand vindt in ieder geval wel dat AZ goed heeft gehandeld na het optrden van die randdebiel uit jullie koloniedorp Almere. Sterkte daar in de Bijlmer want dat is hard nodig.

  • rucarni

   28 december 2011 at 23:26

   en uehhhhh appie loop naar je neusen bende staatsgek je weet niet eens waar je over lult

 5. Knudde

  28 december 2011 at 23:23

  Dat 020 fans op AZ sites komen zegt genoeg. FC Utrecht kreeg exact dezelfde straf na spreekkoren in de wedstrijd tegen Feyenoord. Hierbij liep niemand het veld op maar werden verbale beledigingen geuit. Tijdens 020 – AZ liepen spelers gevaar. De actie van die leip maakte meer indruk op de spelers dan een spreekkoor ooit zal kunnen doen. De straf zou dan ook veel hoger moeten zijn. En dan gaan ze nog klagen ook…..

 6. rucarni

  28 december 2011 at 23:25

  zwaar gestraft ???????? ze komen er weer eens goed af die )(%^&*)$%*^$%)* neusen tienduizend euro is een makkie en dat verhalen ze op die sukkel dus kost ze niks ,, wedstrijd zonder publiek …VOORWAARDELIJK dus is ook geen straf.het publiek heeft al betaald voor de wedstrijd dus dat lopen ze ook niet mis.
  alleen de westrijd overspelen dus eigelijk een afgekeurd doelpunt is hun straf. ??? er wordt zoals gewoonlijk weer een hand boven hun hooft gehouden…. het had zo moeten zijn dat ze 5 jaar niet meer knvb mogen voetballen en de wedstrijd verloren had moeten worden met 0-5 …. maar ja knvb he ….

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *