Verbeek haalt boys van het veld! Ajax – AZ gestaakt

By
Updated: december 21, 2011

Wat een wedstrijd. Die Nijhuis is het volgens mij een beetje kwijt. Eerst een 100 procent penalty niet “zien” en dan Esteban rood geven terwijl hij door een idoot wordt aangevallen. Top van Verbeek om al zijn mannen van het veld te halen en de wedstrijd te staken.

29 Comments

 1. gerard

  21 december 2011 at 22:21

  Dit is een soort staafincident, ajax zou de wedstrijd met 0-5 moeten verliezen en voor enkele jaren worden geschorst voor bekerwedstrijden omdat ze de veiligheid niet hebben kunnen waarborgen; de keeper van AZ wordt tijdens de wedstrijd door een holigan in de rug aangevallen (hij zou zo maar een mes bij zich kunnen hebben).
  Dat Verbeek zijn spelers terug trekt is voor Verbeek maar vervolgens durfen de spelers ook het veld niet meer op gezien de veiligheid. Ajax is verantwoordelijk voor de veiligheid die ernstig in gebreke is gebleven!

  Ook is het duidelijk dat de holigan met voorbedachte rade in actie gekomen en heeft verklaard aan de politie een bloedhekel aan de keeper te hebben.
  Dat maakt de zaak alleen maar erger!

  • Jeroen

   21 december 2011 at 22:25

   Laten we hopen dat je gelijk krijgt… Ben alleen bang dat KNVB in ons nadeel zal beslissen… :S

   • KeesK

    21 december 2011 at 22:41

    Sowieso krijgt Esteban ook nog een schorsing want zo staat te lezen in de regels. Eén van de dingen die ik bij een zelfverdedigingssport heb geleerd is dat je je tegenstander zo snel mogelijk uitschakelt. Wie geweld gebruikt mag geweld terug verwachten. Behalve in het voetbal dus. Liever een schorsing dan een gewonde, of erger, speler. AZ kan het beste zo weinig mogelijk zeggen want die KNVB-ers zijn erger dan NSB-ers.

 2. Mike

  21 december 2011 at 22:22

  Oh wat is het toch fijn om AZer te zijn wij als clubie hier leven wij met veel plezier Jalalala . wat ben ik trots dat ik niet voor zo’n k*t club ben.
  Al lof naar de KNVB dankje voor de mooie avond kut joden daar.

  Estaban en Verbeek hebben goed gehandeld jullie zijn mijn helden.
  Schande Schande KNVB.

  • Wijtze

   23 december 2011 at 13:16

   Tja…je opmerking “kut joden” past niet bij ..wat een een AZ-er te zijn….toch geen racisten in Alkmaar? Doe dat niet je verlaagd je tot een bedenkelijk nivo!!

 3. KeesK

  21 december 2011 at 22:29

  Ook AZ krijgt ook een douw want de KNVB heeft een bloedhekel aan Verbeek en zullen het niet nalaten dit buitenkansje om hun machtswellust te botvieren te laten glippen. De KNVB is voor mensen die het verschil niet kunnen zien tussen de letters van de regels en de intentie van de regels.
  Zwakste man van AZ was Esteban want de hooligan kon nog gewoon van het veld af lopen! 😉

 4. beun

  21 december 2011 at 22:45

  Esteban held, klote ajacied had nog wel 200 trappen verdiend!!!!!!Hij had nooit meer moeten opstaan.
  Als knjb in nadeel van Az beslist neem ik Nedrelands voetbal nooit meer serieus.

 5. rucarni

  21 december 2011 at 22:46

  letten jullie nou maar op az krijgt hier de schuld van de knvb van omdat ze niet verder hebben gespeeld..en die joden mogen gewoon verder… maar ik ben zooooo trots op mijn club en op verbeek dat ze van het veld afgestapt zijn. een ieder zou ze zo moeten verwelkomen bij het stadion .

 6. Gre

  21 december 2011 at 22:46

  In triest dat het zo moet lopen, ik vrees dat AZ aan het kortste eind zal trekken terwijl dat niet zo zou moeten zijn. Ik wens jullie fans alle sterkte en hoop voor een goede uitslag van de KNVB.
  groeten van een twente fan.

 7. Maarten

  21 december 2011 at 22:49

  Jammer dat ze bij Ajax zo voorzichtig doen met hun reacties.

  Snap die scheidsrechter ook niet.

  Maargoed dat Esteban hem aan zag komen, anders hadden we denk nieuw keeper moeten zoeken.
  Vraag 100 man op straat en 99 man zou het zelfde doen, en die andere spoort niet of is scheidsrechter..

 8. urdal

  21 december 2011 at 22:50

  wat ben ik toch blij dat ik niet voor 020 neuzen ben zeg. en wat gerard zegt, hij zal maar een mes hebben. esteban had moeten weglopen, wat een lachertje. ik zal er 1 van de knvb tuchtcommissie een klap op zijn bek geven en kijken of die dan wegloopt. is 1 brok adrenaline die door je lijf gaat dus heeft esteban goed gehandeld. (alleen jammer dat hij hem niet beter heeft geraakt). maar de sanctie zal wel worden dat die neuzen reglementair de wedstrijd winnen, esteban voor een wedstrijd of 6 geschorst wordt en wij voor 5 jaar geschorst worden uit de beker. knvb is 020 liefhebber. verbeek heeft 1000% gelijk, inpakken en wegwezen uit die ufo en 020. wij pakken ze wel thuis na de winterstop op een eerlijke manier, want wij zijn wel nette mensen.

 9. rucarni

  21 december 2011 at 22:51

  jaaaa maar hoorde jullie wat humberto tan zei ????? als een speler in het spel agresief is krijgt hij rood …. maaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr deze kut jood van 19 en dronken doet niet mee aan het spel ?????????? dussssss knvb ????

 10. Mark Rood

  21 december 2011 at 22:53

  Respect voor AZ

 11. urdal

  21 december 2011 at 22:54

  en wel heel toevallig dat dit altijd bij 020 gebeurt en verder nergens.

 12. Fr 010

  21 december 2011 at 22:55

  Als rotterdammer wil ik op deze wijze mijn volle steun geven aan esteban. Wat een tyfes neuzen zeg. Hij had hem voller motten raken. Esteban je bent top!!

 13. frans

  21 december 2011 at 23:19

  Eem steunbetuiging van een PSV fan. Ik wist niet wat ik zag! Wat een smerige aanslag op Esteban. Hij moet aangifte doen wegens mishandeling. Je mag je blijkbaar in dti land jezelf niet meer verdedigen Rode kaar is dan ook belachelijk. Moet je dan maar alles pikken?Petje af voor Verbeek, hij komt tenminste voor zijn spelers op. Ik hoop dat Ajax hard gestrafft wordt voor dit incident.

 14. KeesK

  21 december 2011 at 23:32

  Alle fans van andere clubs bedankt voor jullie steun!

 15. rucarni

  21 december 2011 at 23:53

  trots op de nederlandse clubs op eentje na dan…. THANKS GUYS
  denk dat we maar weer met onze clubs er vol op moeten tegen die joden….dan kunnen we weer zingen niks in 020

 16. Wouter

  22 december 2011 at 00:07

  http://www.wijscherenovereenkam.nl

  Overigens gewoon een prima actie van Esteban en AZ. Dit zijn ze ook in Amsterdam met mij en jullie eens. Misschien moeten alle echte supporters zich eens verenigen en dit soort mafkezen uit het voetbal bannen! Want of het nou bij Ajax, Feyenoord, AZ of Go Ahead Eagles is.. Overal lopen ze!

 17. AFCACBS

  22 december 2011 at 00:12

  Triest dat dit is gebeurd,voor iedereen..
  Maar dat jullie allemaal Ajax als schuldige aanwijzen is niet terecht.
  AZ besluit niet verder te voetballen,ben benieuwd wat de KNVB daarvan vind,soort eigen rechter spelen?

  See you in Alkmaar

  A F C A

  • rucarni

   22 december 2011 at 00:24

   als afc nog niet eens 1 suporter kan tegen houden die ook nog dronken is dan kan ik me de spelers van az goed voorstellen dat zij niet verder meer spelen .. en yessssssssss see you in alkmaar de mooiste stad van noordholland.

 18. rucarni

  22 december 2011 at 00:23

  ik was vanavond al trots op verbeek en doelman Esteban maar ben nu ook bere trots op me eigen suporters een groots onthaal bij het stadion.

 19. Jelmer

  22 december 2011 at 01:57

  Volledig terecht dat de selectie van AZ dat ze de wedstrijd niet uitspelen!
  Het “niet meer veilig voelen” is in deze kwestie denk ik niet eens van belang, je kan na zo’n voorval gewoon niet op 100% verder spelen.

  Denk je eens in dat bij jou op je werk een collega door iemand wordt aangevallen, zou jij die dag nog geconcentreerd kunnen werken ?

 20. Geert

  22 december 2011 at 09:25

  Rode kaart Enoh niet zien, penaltyu niet zien, rode kaart Esteban… Afgekocht? 😛

  • Mike

   22 december 2011 at 09:32

   Maar jongs dat die foto van die man er op staat is schande. die jong moet niet zoveel aandacht krijgen. zet er ESTABAN neer die verdien het om hier te staan.

   Enoh heb ik niet gezien dat was gewoon geel.

 21. hAnZ

  22 december 2011 at 09:55

  Zo jammer dat een aardige wedstrijd zo moest eindigen door 1 imbeciel die zich fan noemt.
  Ook al vind ik het zelf moeilijk; We mogen niet alle toeschouwers in de Arena de schuld geven van het gedrag van 1 gevalletje inslapen en de F-side.
  Wel plaats ik mijn vraagtekens bij de stewards die de mongool het veld op lieten wandelen. (En niet zoals de bladen vermelden opstormde)
  De stewards die NIET ingrepen bij het herhaaldelijk afsteken van vuurwerk. De stewards die NIET ingrepen bij de spreekkoren over Joden. Terwijl wij dus in de bussen werden verzocht geen kwetsende dingen te roepen als Hamas, Joden en sisgeluiden.
  De stewards na staken van de wedstrijd om de fans van de F-side weg te sturen zodat wij gewoon naar huis konden….
  De stadionomroeper die van alle voornoemde feiten NIETS omriep en er zelfs een vrolijk muziekje overheen zetten om vooral de AZ fans maar te overstemmen…

  Gert-Jan Verbeek; Je verdient wat mi9j betreft een onderscheiding dat je zo’n gedurfde beslissing durfde te nemen.
  Esteban, eigenlijk mag je geen geweld verheerlijken, maar ik vond het prachtig om je die lul een paar doodstrappen te zien geven.

  Ik hoop dat de KNVB de ballen heeft om 020 eens een goeie douw te geven en ze de beker uit te trappen. Ze zijn een SCHANDE voor het voetbal.

  Dan nog een nabrander voor de fans van andere clubs die hier hebben gereageerd; Geweldig!! Echt een steun voor AZ en AZ fans… BEDANKT…!!!

  • KeesK

   22 december 2011 at 10:18

   Ga je Esteban nog uitzwaaien op Schiphol vandaag? Geloof dat hij al een vlucht had gepland. Wat een gezeik heeft die sympathieke jongen gehad dit jaar en dan zo sterk blijven keepen.

 22. hAnZ

  22 december 2011 at 10:50

  Ja, aals ik er achter weet te komen welke vlucht hij neemt ga ik hem zeker even uitzwaaien. als hij tenminste tijdens mijn dienst vliegt.
  Net nog even AZ in de media gelezen. Alle kranten (Behalve dat facistenblaadje telegraaf) zijn positief over AZ…..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *