‘Borussia Mönchengladbach heeft interesse in Holman en Poulsen’

By
Updated: december 21, 2011

Borussia Mönchengladbach heeft zijn vizier gericht op Brett Holman. Dat meldt Voetbal International woensdag. De aanvaller van AZ staat hoog op het lijstje bij de Duitse club.

De 27-jarige Holman is bezig aan zijn laatste maanden bij AZ. Zijn contract loopt af in 2012, AZ gaf eerder te kennen sterk rekening te houden met een vertrek van de Australisch international. De kans is nu aanwezig dat Holman koers zet naar de Bundesliga. Het Duitse Borussia Mönchengladbach is zeer geïnteresseerd, meldt het magazine.

Gladbach, dat een sterke eerste seizoenshelft doormaakte, zou daarnaast ook in de markt zijn voor Simon Poulsen. De linksback van AZ is net als Holman in het bezit van een aflopend contract. De komst van de Deens international heeft echter minder prioriteit, daar trainer Lucien Favre voldoende alternatieven achter de hand heeft op de positie van linksback. Bron: Voetbalprimeur.nl

2 Comments

  1. Jeroen

    21 december 2011 at 14:30

    Benieuwd of ze kunnen wachten tot de zomer, of dat ze volgende maand al een bod neerleggen voor beide spelers.

  2. KeesK

    21 december 2011 at 19:24

    Aan de ene kant kun je ze behouden om zo hoog mogelijk in de huidige competitie te eindigen. Aan de andere kant kun je ze nu laten gaan tegen een schappelijke transfersom en aan een nieuwe linkerflank sleutelen. De overgang krijg je uiteindelijk toch en neemt tijd in beslag die je in een zomerstop ook niet even glad strijkt. Daarbij heb je nu nog altijd twee linksbenigen (Klavan en Viergever) in de verdediging met Wijnaldum als komend talent achter de hand die je mooi vanaf de reservebank kan brengen samen met een eventuele aankoop. Voorin heb je Gudmundsson en desnoods Martens die op de Holman’s positie kunnen spelen. Dan haal je Danny Verbeek van FC Den Bosch (daar heb je mij weer) voor weinig en heb je die positie vanaf de reservebank ook weer opgevuld. Mooie club trouwens dat Borussia Mönchengladbach voor Holman en Poulsen! Ik denk dat ze daar wel oren naar hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *