Verbeek: “Blij met onze prestatie”

By
Updated: december 16, 2011

Gertjan Verbeek was opgelucht dat AZ zich heeft gekwalificeerd voor de knock-outfase van de Europa League. De koploper van de eredivisie speelde donderdagavond gelijk tegen poulewinnaar Metalist Charkov (1-1). Voldoende om te overwinteren.

“We hebben 80 minuten lang ons stinkende best gedaan om te winnen. De laatste tien minuten werd het billenknijpen. Het was wel spannend”, aldus Verbeek. Maar hij had geen moment getwijfeld aan de goede afloop. “Het gaat of het gaat niet. Ik vond het in deze wedstrijd wel goed gaan met AZ. Ik heb niet getwijfeld. Dat doe ik sowieso niet.”

„Ik ben blij met onze prestatie en ook trots op het team”, vervolgde de AZ-coach. „We zijn toch maar ongeslagen gebleven in de groepsfase. Dat is ook een compliment waard.” Bron: Telesport.nl

 

3 Comments

 1. Maarten

  16 december 2011 at 00:25

  Dat bedoel ik.

  Laatste 10 minuten zagen er echt niet uit, maar overwinteren was het doel en dat is gelukt.

  Heeft iemand nog voorkeuren voor de loting??????, vind zelf een beetje dubbel, ene kant hoop ik bijv. man utd andere kant wil ik ook nog wel effe door voetballen in europa…

 2. KeesK

  16 december 2011 at 07:48

  De ongeslagen status is misschien wel de grootste winst. Als we uit weer gelijk spelen tegen de volgende tegenstander is er een redelijke kans om thuis te winnen. Deze laatste 32 teams zijn natuurlijk niet de minsten en dus zijn er geen ‘makkies’ in de loting zoals Metalist en Austria Wien ook geen zwakke tegenstanders waren. We zullen het zien vandaag wie de volgende tegenstander wordt.

 3. de echte supporter

  16 december 2011 at 14:08

  het belangrijkste is we gaan door. Het klopt het was enorm spannend de laatste 15 minuten, waarvan de laatste 5 alleen overtikken was.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *