Martens: “Na de winterstop wil ik er weer staan voor AZ”

By
Updated: december 15, 2011

Maarten Martens hoopt na de winterstop zijn rentree te maken voor het eerste elftal van AZ. Een blessure gooit al maanden roet in het eten voor de Belgische middenvelder. Afgelopen maandag maakte hij al wel zijn rentree bij de reserves.

“Op een plaats in de eerste ploeg reken ik dit jaar niet meer, tenzij de ploeg met blessures kampt. Daar hoop ik niet op. Na een week vakantie en een goede voorbereiding wil ik er weer helemaal staan na de winterstop”, vertelde hij tegenover Sporza.

AZ is op dit moment trotse koploper in de Eredivisie. Mede door oefenmeester Gertjan Verbeek erkent Martens. “Alles is op zijn plaats gevallen. Iedereen is de aparte trainingsmethodes van de coach (Gertjan Verbeek, red) nu ook gewend. We trainen veel op kracht. We worden sterker en beter en dat zie je op het veld.”

Wel hoopt hij dat Brett Holman en Simon Poulsen actief blijven na de winterstop bij de Alkmaarders. “Onze doelstelling, Europees voetbal, verandert voorlopig niet. We moeten eerst afwachten of onze linkerflankspelers Poulsen en Holman blijven tijdens de winterstop. Ze zijn einde contract. ” Bron: Soccernews.nl

5 Comments

 1. Geert

  15 december 2011 at 10:45

  En nou even hopen dat hij het een half jaar volhoudt zonder blessures. Alleen dan kunnen we het gemis van Elm opvangen!

 2. Maarten

  15 december 2011 at 12:43

  Wel lekker hoor dat hij bijna weer terug is, je weet nooit wat we na de winterstop nog over hebben.

 3. Jeroen

  15 december 2011 at 13:23

  Ben ook blij als Marcellis weer bij de selectie is. Dan zijn we weer op volle krachten en kunnen we voor de titel gaan.

 4. hAnZ

  15 december 2011 at 13:49

  Heerlijk om te lezen dat Maarten er veel zin in heeft.
  Ook niet onbelangrijk is de eerste wedstrijd van het seizoen (alweer) tegen 020 maar dan thuis. Als AZ die wedstrijd weet te winnen, is het moraal zo goed dat de schaal echt in zicht komt. Dan hebben we Maarten erg hard nodig.
  Misschien moeten we net als vorig jaar de mannen weer een beetje lopen fokken bij de training voor de wedstrijd tegen 020.

  • Jeroen

   15 december 2011 at 13:55

   Ja dat was erg gaaf 🙂 Toen wonnen we met 2-0 geloof ik.

   Ik hoop overigens ook dat we volgende week eens weten te winnen in Amsterdam. Zou toch zonde zijn als we niet doorgaan in de beker.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *