Verbeek zuinig op talent Maher

By
Updated: december 14, 2011

Verbeek is erg zuinig op zijn talen Adam Maher die dit jaar definitief doorbak bij AZ. “Ik praat geregeld met Adam. Over de vermeende belangstelling van andere clubs, over zijn selectie van Jong Oranje, noem maar op,” aldus Verbeek. “Aan de buitenkant oogt Adam redelijk onbewogen, maar van binnen speelt er alles. En daar kom je alleen achter door er met hem over te praten.”

“Het gaat erom dat Adam zijn eigen verwachtingen kan waarmaken. Dat hij doet wat-ie moet doen, dat hij doet wat-ie goed kan. En dat heeft alles met zelfvertrouwen te maken. Als je gebukt gaat onder twijfel en onderzekerheid, ga je steeds minder presteren.”

One Comment

  1. rucarni

    15 december 2011 at 08:21

    tja vanaf het moment dat een ieder ging gillen hoe goed hij wel niet was is het alleen maar slechter gegaan met hem,, dat wil dus zeggen dat hij nog veel te jong is en lekker moet gaan groeien bij az en volgend jaar of over twee jaar eens moet gaan kijken hoe hij er voor staat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *