Verbeek: “Ik loop al wat langer mee dan De Boer”

By
Updated: december 14, 2011

Ajax werd vorige week op een merkwaardige manier uitgeschakeld in de Champions League. De Amsterdammers wisten thuis geen goed resultaat te behalen tegen Real Madrid, en de directe concurrent won met zes goals verschil. Dit resulteerde uiteindelijk in een uitschakeling van Ajax. Dit kan bij AZ ook gebeuren aankomende donderdagavond. Als de Alkmaarders gelijkspelen, en Austria wint met zes goals verschil, dan betekent dat uitschakeling van AZ.

“Maar wij hebben een plan B” , aldus AZ coach Verbeek tegenover De Telegraaf. “Je moet eigenlijk niet kijken naar wat er op het andere veld gebeurt. Wij spelen altijd om te winnen.”

Toch zal Verbeek zijn tactiek aanpassen als de scoreverloop nadeling blijkt te zijn voor AZ. “Dat blijkt ook uit onze wissels. Het is bij ons doorgesproken. De spelers kunnen en moeten dan weten wat er aan de hand is. Ik loop dan ook al wat langer mee dan Frank (de Boer, red.).”

2 Comments

 1. Jeroen

  14 december 2011 at 15:38

  Verbeek zet alles weer in perspectief:

  ‘Puur sensatie zoeken’
  Ten slotte wilde Verbeek graag reageren op een artikel in De Telegraaf waarin een quote van hem stond over de ervaring van Ajax-trainer Frank de Boer. “Ik heb gezegd dat ik langer trainer ben dan De Boer, maar dat was met een knipoog. Dit is puur sensatie zoeken van de krant. Maar ik weet wel dat ik voortaan tegen bepaalde mensen beter met alleen ‘ja’ of ‘nee’ kan antwoorden.”

 2. rucarni

  15 december 2011 at 08:22

  euhhhhhhh maar 020 mag je toch altijd afzeiken …daar zijn ze toch voor dus lekker doen verbeek hahahahaha

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *