Moisander hoopt op B-ploeg Metalist Kharkiv

By
Updated: december 14, 2011

AZ moet morgen winnen van Metalist om op eigen krachten te overwinteren in Europa. Bij een gelijkspel of nederlaag is het afhankelijk van het resultaat van concurrent Austria Wien.

Verbeek heeft in aanloop naar dit duel alleen zorgen over de inzetbaarheid van Brett Holman. De buitenspeler van AZ trainde gisteren nog apart van de groep vanwege een lichte blessure. Vandaag zal de medische staf bekijken of hij morgen kan spelen.

Moisander hoopt overigens dat Metalist met een B-ploeg zal aantreden tegen de Alkmaarders. “Misschien laten ze hun zuid-Amerikaanse spelers thuis. Ze zijn toch al geplaatst. Wij moeten winnen. Zo leeft de wedstrijd ook binnen de spelersgroep,” aldus de aanvoerder van AZ.

4 Comments

 1. Jeroen

  14 december 2011 at 11:10

  Gewoon voetballen en je geen zorgen maken over de tegenstander. Uit wisten we ook een goed resultaat te behalen (1-1), dus waarom zouden we thuis ineens meer moeite hebben? Dit is tevens direct een goede oefening voor de wedstrijd tegen NAC die we OOK moeten winnen.

 2. KeesK

  14 december 2011 at 12:56

  En ik hoop op het A-team! Wat heb je anders nog in de knock-out fase te zoeken?Speel ze zoek en laat zien dat AZ thuis een topelftal is dat terecht doorgaat. En dan is NAC ook een eitje.

 3. Mike

  14 december 2011 at 16:52

  Na tegen het A-ploeg moet het ook lukken. uit waren we ook 70 minuten veel beter.
  gewoon slecht dat AZ niet 1e is geworden had gewoon gekund in deze zwakke poule.
  ik las ergens van een supporter van Kharkiv dat ze wel met veel B-speler gaan spelen maar weet niet of het waar is.

 4. urdal

  14 december 2011 at 19:29

  ze moeten niet zo lopen te zeiken. als ze een beetje beter hun best hadden gedaan in malmo, konden wij ook met een b elftal spelen. laat maar zien wat je waard bent. gewoon winnen en zondag ook, en die lampjes verliezen bij heerenveen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *