Haar: “Martens geen last meer”

By
Updated: december 13, 2011

Maarten Martens is eindelijk op de weg terug. Waar iedereen eigenlijk had verwacht dat hij zijn rentree vorige week al zou maken, moest hij vanwege een nieuwe blessure weer vanaf de tribune toekijken. Gelukkig ging het afgelopen maandag wel volgens plan en maakte Martens zijn eerste minuten voor Jong AZ.

Jong AZ moest het opnemen tegen Jong De Graafschap en won uiteindelijk door een doelpunt van Messaoud. “Op basis van het veldspel is deze overwinning verdiend”, reageerde Dennis Haar. Over Martens zei hij: “Daar ben ik heel tevreden over. Hij is er goed doorheen gekomen en heeft nergens meer last van. Je ziet duidelijk dat hij met zijn creativiteit echt iets toevoegt aan een ploeg.”

6 Comments

 1. Jeroen

  13 december 2011 at 11:28

  Goed om te horen dat de ziekenboeg weer leegstroomt. Hoorde ook dat Marcellis weer mee aan het trainen is. Kortom, na de winterstop zijn we weer op volledige oorlogssterkte.

  Laten we hopen dat Martens snel weer aansluit, want ik denk dat hij zeker met Maher kan samenspelen. Hij start dan misschien op de positie van Holman, hij kan wel vaak wisselen met Maher en zo de verdediging compleet gek maken. Ik zie wel wat in een samenwerking tussen die twee op het middenveld.

 2. KeesK

  13 december 2011 at 14:43

  Kan je nagaan wat een prestatie AZ heeft geleverd door winterkampioen te worden, zo goed als, zonder de beste speler. Verbeek heeft er niet over geklaagd en ja Maher is een uitstekende vervanger gebleken. Toch ben ik heel blij als hij weer op het hoofdveld staat want daar hoort deze sympathieke Belg gewoon thuis. Het zal dan wel weer moeilijker worden voor Messaoud om verdiende speelminuten te krijgen. Wat dat betreft hoop ik dat AZ Messaoud op de een of andere manier kan behouden want die jongen verdient echt een kans en zal die ergens anders pakken als dat bij AZ snel genoeg gaat lukken.

 3. KeesK

  13 december 2011 at 14:45

  …niet snel genoeg gaat lukken bedoel ik

 4. Maarten

  13 december 2011 at 16:46

  Hoop ook dat messaoud een keer een kans krijgt, vind ook dat hij het wel verdien. Weet niet tot hoelang hij nog een contract heeft maar zou jammer zijn als we hem te vroeg weg sturen, net als Vormer.

  • KeesK

   13 december 2011 at 22:00

   Messaoud heeft een contract tot 2013 en zal eerder zelf weggaan dan dat AZ hem laat gaan. Bij aanvang liet hij al zijn frustratie blijken wat waarschijnlijk tot een positief gesprek heeft geleid. Zijn ongelukkige debuut met kaakbreuk heeft zijn selectie natuurlijk weer verder vertraagd. Hij heeft daarbij nog het nadeel te moeten concurreren met niet de minsten: Martens, Maher en Falkenburg. Maar hoe lang kun je om iemand heen die zo’n goede neus voor het doel heeft? Ook in zijn wedstrijden in Jong AZ na zijn herstel scoorde hij alweer twee keer. Ik denk wel dat Verbeek het beste met hem voor heeft en ook wel zijn talenten ziet maar hem om redenen die wij niet kennen toch (voorlopig nog) passeert.

 5. gerard

  14 december 2011 at 16:15

  Als AZ ook zo oppermachtig na de windeterstop blijft spelen en de meeste wedstrijden al voortijdig weet te beslissen is er niets mis mee op talenten zoals Messaoud aan het eerste te laten ruiken in de laatste 20 minuten. Messaoud, Martens, Maher zijn alle fantastisch middenvelders.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *